Katarína L.

Katarína L.

Odpovedá do 13 hodín, na 20% správ
20% 13 hod

Katarína L.

Doučovanie slovenčiny a ruštiny

Popis Referencie

Popis

V súčasnosti pracujem ako učiteľka slovenského a ruského jazyka na ZŠ. Učím predmety, ktoré som aj vyštudovala na Prešovskej univerzite v Prešove. Rada Vám pomôžem s doučovaním slovenského jazyka, viem deťom pomôcť s domácimi úlohami, vysvetliť problematické učivo, taktiež viem deti pripraviť aj na TESTOVANIE 5, TESTOVANIE 9, či pomôcť s prípravou na maturitné skúšky. S doučovaním mám už niekoľko rokov skúsenosti. Mala som aj kurzy slovenčiny pre číňanov a ukrajincov, ktorí v začiatkoch po slovensky nevedeli absolútne nič. Ak by ste mali nejaké otázky, kontaktujte ma. Čo sa týka ruského jazyka - študovala som určitý čas v Moskve, kde som získala cerifikát (viem ho poslať mailom), taktiež som pracovala ako dobrovoľník v Rusku. Moja znalosť je teda na úrovni C1, viem ale naučiť aj základy RJ, ale nemám problém komunikovať aj na vyššej úrovni a naučiť to aj Vás.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Katarína P.

Katarína P.

Neoverená referencia

Katušku som si tiež veľmi obľúbila a skvele sa mi s ňou pracovalo. Upravujem však informáciu, aby nedošlo k nedorozumeniu. Doučujem stále, len som zmenila miesto pôsobenia zo západného Slovenska na východné - konkrétne mesto Prešov.

Katka I.

Katka I.

Neoverená referencia

Úplne najlepšia:) veľká spokojnosť Katka je veľmi trpezlivá a milá len škoda,že už nedoucuje. Bude mi veľmi chýbať nie len ako doucovatelka ale aj ako človek nakoľko sa stala aj mojou priateľkou :(