Henrieta N.

Henrieta N.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod
Prijíma študentov

Henrieta N.

Prijíma študentov

Doučovanie biológie a dejepisu, slovenský jazyk, matematika

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Zdravím, mám vyštudované učiteľstvo biológie a dejepisu pre základné a stredné školy a ponúkam doučovanie týchto predmetov.
Keďže som niekoľko rokov pracovala ako pedagogický asistent na ZŠ, bežne doučujem žiakov aj iné predmety (napr. slovenský jazyk, matematika a pod.). Pracujem ako učiteľka na základnej škole, práca s deťmi ma baví a napĺňa.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Erika K.

Erika K.

Neoverená referencia

Môžem len vrelo každému odporučiť pani učiteľku Henrietu. Dcéru stále perfektne pripravila na každú hodinu matematiky na základnej škole a pomohla jej s nedostatkami ,ktoré mala v rámci predmetu . Známky sa dcére výrazne zlepšili a touto cestou by sme chceli ešte raz poďakovať pani učiteľke za jej skvelú prácu ,ktorú odviedla . Ďakujeme !!!

Žaneta K.

Žaneta K.

Neoverená referencia

Dobrý deň, chcela by som tiež pani učiteľke pridať kladnú referenciu. Môjho syna doučovala v minulom školskom roku matematiku. Mám syna so zdravotným znevýhodnením (ťažké sluchové postihnutie). Je integrovaný v matematickej triede bežnej základnej školy a nestačil mu výklad učiva na vyučovaní. My sme potrebovali hlavne veľa vysvetľovať, naučiť sa postup a nakoniec aj niečo prepočítať. Pani učiteľka bola veľmi ľudská, trpezlivá a môj syn napísal koncoročnú písomku z matematiky na vyše 90 %. S pani učiteľkou som bola veľmi spokojná a je mi ľúto, že nebude s dieťaťom pokračovať ďalej (presťahovala sa).

Eliška M.

Eliška M.

Neoverená referencia

Chcela by som poskytnúť kladnú referenciu pre pani učitelku, ktorá ma doučovala na prijímačky na SŠ z biológie. Pani učitelka je mimoriadne trpezlivá a podporujúca. Vždy vytvárala príjemné a podnetné učebné prostredie, v ktorom som sa cítila pohodlne a slobodne som sa mohla pýtať na otázky. Okrem toho, je pani učitelka vynikajúcim komunikátorom a organizátorom. Vždy sa starala o to, aby sme mali jasný plán doučovania a dostatočný materiál na prácu. Nemám žiadne výhrady ani pripomienky voči pani učitelke. Som vďačná, že som mala možnosť s ňou spolupracovať, a som presvedčená, že jej prínos pre každého študenta, s ktorým pracuje, je a bude nesmierne hodnotný. Z troch strednych škôl s prijímačkami z biológie ma prijali na 3. Spokojnost 100%, Ďakujem velm pekne. eliška

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne, rada som pomohla :)