Vesna V.

Vesna V.

Odpovedá do 6 hodín, na 80% správ
80% 6 hod
Prijíma študentov

Vesna V.

Prijíma študentov

Moderná výučba AJ pre deti vo veku 5-15r (aj s poruchami učenia a nadaní)

  • Doučuje aj online
  • Od  17 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý deň 😊. Ponúkam 10 ročné skúsenosti so súkromným doučuvaním a vyučovanim AJ. Mám štátnu skúšku na úrovni C1-C2, potvrdenie o absolvovaní ročnej praxe ako učiteľka ZŠ. Som absolventkou rôznych školení a seminárov (možnosť vidieť certifikáty dolu na tejto stránke). Mám základné povedomie o poruchách učenia, ADHD a o poruche autistického spektra.

Venujem sa najmä výučbe predškolákov a detí na prvom stupni ZŠ. Hravou a zábavnou formou s nimi preberieme väčšie množstvo učiva, než sa učia v škole. Pri výučbe týchto detí využívam učenie hrou, výtvarnými činnosťami, dramatizaciou, ako i s využitím hudobných nástrojov a interaktívnych hier.

Už od veku 5 rokov ponúkam výučbu anglickej abecedy a následne sa učíme čítať a písať metódou Phonics.

Rada občas prepájam angličtinu s prirodovedou (ekologické témy, jednoduché fyzikálne pokusy)

Ponúkam tiež možnosť klasického doučovania pre druhý stupeň ZŠ. Rovnako ponúkam možnosť výučby prírodovedných predmetov v anglickom jazyku na úrovni ZŠ (vhodné napr. ako príprava na bilingválne štúdium).

Na hodinách sa vždy snažím udržiavať priateľskú a uvoľnenú atmosféru. Mojim hlavným cieľom je vytvoriť a podporiť u žiaka zdravé jazykové sebavedomie a kladný vzťah k jazyku.

S dospelými študentami nepracujem. Ďakujem za porozumenie.

cena:
17€ /45min minút klasická hodina angličtiny

22 až 25€ výučba prírodných vied v angličtine pre 2 stupeň ZŠ (presná cena sa stanoví individuálne )

Cena zahŕňa:

- spätnú väzbu pre rodičov po každej hodine, zhrnutie čo sme robili

- pre rodičov detí do 10 rokov podrobné inštrukcie, ako s dieťaťom pracovať doma (2-3 strany A4 + 10 minútové video, kde názorne ukazujem prácu s novými slovíčkami)

- žiak ma môže kontaktovať kedykoľvek počas týždňa a požiadať o kontrolu domácich úloh /projektov do školy formou messengera.

- v prípade potreby zadanie úloh a cvičení na domáce precvičovanie odo mňa, aby si žiak upevnil učivo

- v prípade výuky nového učiva u mladších deti (do 10 rokov) farebne tlačené obrázkové karty na fotopapieri pri každej novej téme

- použitie interaktívnych hier

- odkazy na pesničky a videá, ktoré sme robili na hodine

- výtvarné pomôcky pre mladších žiakov

- ostatné príležitostné materiály, ako suroviny na pečenie medovníkov, občerstvenie na letný piknik, koncoročná návšteva kina za odmenu a podobne (individuálne podľa veku žiaka a obsahu hodín)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 45 min

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Viktoria B.

Viktoria B.

Neoverená referencia

Vesna je jedna milá, ústretová, ochotná profesionálka. Oslovili sme ju, nakoľko naša dcéra mala problém s angličtinou pri prechode na 8-ročné gymnázium. Jej prospech sa zlepšuje z hodiny na hodinu. Vesna sa zodpovedne pripravuje na každú jednu spoločnú hodinu, zadovážila si učebnicu, s ktorou dcéra pracuje v škole. Pripravuje jej rôzne pracovné listy, dostáva aj domácu úlohu, ktorú si potom spoločne kontrolujú a konzultujú chybu. Vesna je kreatívna a vo svojom voľnom čase hľadá spôsoby, ako by čo najviac a najlepšie pomohla svojim žiakom za čo jej patrí veľké poďakovanie.

Monika M.

Monika M.

Neoverená referencia

Vesna je skvelý človek,poznáme ju síce cez email alebo cez skype,ale naozaj je jednička!Náš syn má 12 rokov a s s angličtinou sa trápime,nakoľko máme diagnostikovanú poruchu učenia a s angličtinou mu nevieme pomôcť!Vesna nemala problém sa mu venovať a našla si na neho čas formou skypu 2x do týždňa.Je na Jakubovi vidieť pokroky,teší sa na doučovanie s Vesnou,príkladne sa pripravuje na jej hodinu,s nami preberá čo sa nové naučil,čo predtým nebolo...Sme nadšení a veľmi je týmto ďakujeme!!!Naozaj ju môžme len odporúčiť!Je skvelé,že existujú takýto ľudia,ktorí vám vedia pomôcť,poradiť,keď ste už zúfalí a neviete ako ďalej!Vesna nám preposlala učebné materiály,ktoré uznala za vhodné k učeniu,plus samozrejme to čo Jakub používa v škole...Po hodine nám pošle úlohy,ktoré má Jakub za úlohu vypracovať,aby sa zistilo či pochopil dané učivo..hravo ho zvládne(sem tam gramatická chyba,ktorú nám Vesna bez problémov opraví,aby sa Kubko poučil)Veľká vďaka!!!!

Stanislava K.

Stanislava K.

Neoverená referencia

Pani Vesna doučuje môjho 14. ročného syna angličtinu cez skype. Syn sa na doučovanie vždy teší a hodiny s ňou odporúčam každému. Je veľmi milá, ochotná, s profesionálnym prístupom. Na každú hodinu sa zodpovedne pripraví, vysvetlí gramatiku a poskytne množstvo cvičení na precvičenie. Vždy sa so synom dohodne na téme pre nasledujúcu hodinu, napr. z oblasti dejepisu, geografie, chémie. Pred hodinou pošle materiál a slovnú zásobu k danej téme. Hodinu potom prispôsobí individuálnym potrebám syna a konverzujú na vybranú tému. Som veľmi spokojná a odporúčam.

Tamara M.

Tamara M.

Neoverená referencia

Vesna je jednoducho skvelá! Pri výučbe je dôsledná, no prispôsobí sa potrebám študenta. Je nesmierne trpezlivá, za čo ju obdivujem. Doučovanie s Vesnou nie je nudné, veru, aj sme sa mnohokrát poriadne zasmiali. Ďakujem jej za každú chvíľu, ktorú mi doposiaľ venovala a verím, že ešte sme neskončili :-)

Vanessa Š.

Vanessa Š.

Neoverená referencia

Veľmi som spokojná s doučovaním. Vždy ma vie doučiť učivo ktoré mi nejde. Môžem doporučiť.

Fotky a certifikáty