Lucia V.

PhDr. Lucia V.

Odpovedá do 10 hodín, na 50% správ
50% 10 hod

Lucia V.

Už som naučila mnoho ľudí po španielsky, buď práve Ty ďalší v poradí :)

Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Vyštudovala som prekladateľstvo-tlmočníctvo, španielčinu a poľštinu, s doučovaním mám niekoľkoročné skúsenosti, doučujem už od strednej školy, keď som študovala na bilingválnom gymnáziu v Košiciach.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Viktória B.

Viktória B.

Neoverená referencia

Lucka je veľmi milá španielčinárka, ktorá chce a aj vie učiť tento jazyk aj druhých. Lekcie s ňou sú kvalitné a zároveň zábavné, jednak vďaka jej fundovanosti, ale aj priateľskému prístupu, ústretovosti, veľkej trpezlivosti a pochopeniu. Veľmi si cením aj jej flexibilitu a tiež ochotu opakovane vysvetľovať či odpovedať na otázky a to aj mimo čas lekcie. Učiť sa s ňou španielčinu nie je žiadny stres, práve naopak, po každom stretnutí som nabudená učiť sa ešte viac a s radosťou :-)

Tomas H.

Tomas H.

Neoverená referencia

S Luciou som absolvoval desiatky hodín španielčiny. Vždy som jazyky neznášal, bol som presvedčený, že toto bude úplne rovnaké aj so španielčinou. Aj napriek tomu, že sa nerád učím Lucia absolútne dokonalo prispôsobila tempo kurzu mojim potrebám, vždy sme sa flexibilne dohodli na čase kurzu, nemala nikdy problém hodinu presunúť alebo počkať ma, ak som chvíľu na náš "call" meškal. Dokonalo zladila mieru slovnej zásoby, ktorú mi "nakladala", gramatiky, reálií, čítania. Aj keď som sa niekedy mimo hodiny niešo opýtal SMS-kou alebo chcel niečo konzultovať, vždy mi ochotne odpísala. Luciu môžem len a len odporučiť.

Michaela S.

Michaela S.

Neoverená referencia

Učím sa Luciou pár týždňov a musím povedať, že je skvelá. Ako človek, ako učiteľ. Trpezlivá, milá a čo je hlavné teším sa na hodiny španielčiny. Sú na vysokej úrovni a ja začínam mať pocit, že VIEM o čom to je...a za to jej patrí moja vrelá vďaka. Ak sa rozhodujete a hľadáte svojho lektora, Lucia je výborná voľba!

Katarína P.

Katarína P.

Neoverená referencia

Lucka je vyborna a zodpovedna doucovatelka. Hodiny s nou su zabavne, na urovni. Co sa tyka spanielciny je odbornicka a nema problem vysvetlit vsetko co sa spytam. Casovo je flexibilna, komunikacia bezproblemova a rychlo odpoveda na spravy. Navyse je velmi prijemna osoba. Kazdemu kto sa chce ucit spanielcinu ju vrelo odporucam:)

Fotky a certifikáty