Janka B.

Janka B.

Odpovedá do 48 hodín, na 90% správ
90% 48 hod+
Prijíma študentov

Janka B.

Prijíma študentov

Herectvo a jeho prejavy online a prezenčnou formou./ Anglický jazyk

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ahojte,
Volám sa Janka a mám 24 rokov. Mojou veľkou vášňou sú jazyky, umenie, cestovanie a spoznávanie nových ľudí.
Som členka činohry v NDKE (čiže väčšinu týždňa trávim v Košiciach) a popri tom mám prácu aj v Bratislave a v Prahe. Popri herectve sa venujem písaniu rôznych textov a vyučujem angličtinu už niekoľko rokov pomocou funkčnej metódy, ktorá pomáha odbúravať stres a neistotu z používania jazyka.

Herectvo
Herecké umenie je krásne v tom, že využíva rôzne zložky, ktoré potom herec spája a tak vzniká jedinečný tvorca. Mojou veľkou vášňou už počas štúdia bol javiskový prednes, javisková reč- technika reči, javiskový pohyb a tanec.
Sprevádzam na ceste rozvoja podnikateľov, ktorí chcú zlepšiť svoj prejav pri prezentovaní projektov; ľudí, ktorí majú problém so stresom a komunikáciou a taktiež uchádzačov na prímačky na herecké školy.
Vyučujem online aj prezenčne, podľa dohody.
Lekcia trvá 45-60 min.

Angličtina
Učenie angličtiny prepájam zo znalosťami z práce s rétorikou, psychológiou, hlasovou výchovou a rôznymi inými zdrojmi, ktoré ma ovplyvnili.
Učím od úplných začiatočníkov, tých čo mali angličtinu na strednej ale zabudli ju používať, ale aj pokročilých, ktorí sa chcú zdokonaľovať vo svojej komunikácii v angličtine. Moja úroveň angličtiny je C1/C2.
Vyučovacia hodina-lekcia trvá cca 45 minút- 60 minút podľa potreby.
Vyučujem online

Cena: 15€/h online, 30€/ prezenčne

Teším sa na Vás!
- Janka

Typy lekcií

Online lekcia

15 € / 45 min
Prezenčná lekcia

30 € / 60 min