Oľga N.

Oľga N.

Odpovedá do 9 hodín, na 90% správ
90% 9 hod
Prijíma študentov

Oľga N.

Prijíma študentov

Ruský, ukrajinský a slovenský jazyk v Bratislave alebo online.

Cena Od 26 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte, привет :) Volám sa Oľga, vyučujem v jazykovej škole Azbuka v Bratislave azbuka.sk.
Špecializujeme sa na vyučovanie ruského, ukrajinského a slovenského, kórejskeho, čínskeho a anglického jazyka pre deti a dospelých. Poskytujeme skupinové kurzy, individuálne hodiny, firemné kurzy, pripravujeme študentov na maturitu, vyučujeme aj online.

- Kvalifikovaní «native» lektori s odborným vzdelaním
- Vlastný vzdelávací program, najnovšie vyučovacie metódy
- Kvalitné moderné učebnice, exkluzívne doplnkové materiály
- Certifikát o absolvovaní kurzu zadarmo
- Možnosť absolvovať skúšku a získať medzinárodný ECL certifikát
- Nachádzame sa v priamom centre Bratislavy
- Možnosť vystaviť faktúru na firmu

Príďte si vyskúšať bezplatnú ukážkovú hodinu :) До встречи!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

26 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Daniela S.

Daniela S.

Neoverená referencia

Velmi zodpovedny pristup, ocenujem predovsetkym jej zanietenost pre svoju pracu. Pre mna klucova osoba, lepsie povedane osobnost mojho studia ruskeho jazyka. Velmi vysoka uroven! Mozem len odporucit, TOP ucitel!

Karol O.

Karol O.

Neoverená referencia

Oľgu môžem ako učiteľku ruštiny iba odporučiť. Máme súkromné hodiny, ktoré kvôli mojej pracovnej vyťaženosti vie flexibilne prispôsobiť. Jej spôsob výučby má systém a hodiny sú zaujímavé a vždy naplno využité. Záleží jej na progrese z hodiny na hodinu, aj keď nie som občas úplne pripravený ;) Oľga nielenže ruštinu 100% ovláda, ale vie ju aj učiť. Na hodiny chodí vždy dobre naladená, čo mi častokrát spríjemnilo deň.

Andrej Č.

Andrej Č.

Neoverená referencia

Chcel by som všetkým odporučiť ruštinu u Oľgy. Je veľmi ochotná a flexibilná, takže nie je problém sa dohodnúť ako na termínoch tak aj na tempe výučby. Na začiatku som nevedel nič a dnes už zvládam aj komunikáciu po telefóne. Hodiny sú robené zaujímavo a takisto mi mnohokrát pomohla aj nad rámec dohodnutej výučby, takže som veľmi spokojný.

Katariía M.

Katariía M.

Neoverená referencia

Vrele odporúčam hodiny p. Oľgy. Je milá, kreatívna, s profesionálnym prístupom. Páči sa mi, že vyvážene strieda témy a postupy a trpezlivo všetko vysvetlí. Na jej hodiny sa vždy teším a dúfam, že Slovensko sa stane jej trvalým domovom.

Miki F.

Miki F.

Neoverená referencia

S hodinami rustiny s Olgou som velmi spokojny. Hodiny su intenzivne s dorazom na spravnu vyslovnost a gramatiku. Olga je vzdy dobre pripravena na kazdu hodinu a kazda jedna minúta je maximalne vyuzita, lekcie su zaujimave , dynamicke, flexibilne a vedene v priatelskom duchu. Ak niekto hlada vyborneho ucitela rustiny, doporucujem !

Fotky a certifikáty