Daniela K.

Daniela K.

Odpovedá do 9 hodín, na 60% správ
60% 9 hod

Daniela K.

Doučovanie, preklad, konverzácie (AJ, FJ, ŠJ) s priateľským prístupom

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Daniela a mám 27 rokov. Milujem cestovanie a objavovanie nových kultúr a rada sa učím nové veci. Plynule ovládam anglický a španielsky jazyk, dohovorím sa aj po francúzsky a akousi lámanou nemčinou. :)

Vyštudovala som francúzske bilingválne gymnázium a počas štúdia som strávila rok vo Francúzsku, konkrétne v Lyone na študijnom pobyte. Maturovala som z francúzštiny na úrovni C1 (+ mám z úrovne C1 i DALF certifikát) a z angličtiny na úrovni B2. V roku 2016 som si spravila IELTS, z ktorého som dostala certifikát s bodovým ekvivalentom úrovni C1, zároveň som v roku 2020 úspešne ukončila magisterské štúdium v anglickom jazyku v Holandsku. Počas bakalárskeho a magisterského štúdia som 2x absolvovala študijný pobyt v Latinskej Amerike (8 mesiacov na univerzite v Mexiku ako výmenný študent, kde som mala všetky predmety po španielsky a 4 mesiace v Kolumbii, kde som pracovala na diplomovej práci kvalitatívneho rázu, tú som odovzdávala v anglickom jazyku, no výskum som robila v jazyku španielskom).

V minulosti som doučovala anglický jazyk (konverzácie a začiatočnícku úroveň) a francúzsky jazyk (pokročilú úroveň - B1-B2). V rámci francúzštiny išlo v minulosti skôr o čítanie s porozumením, nácvik písanej francúzštiny, doučovanie niektorých gramatických javov a konverzácie. Momentálne pomáham staršej sestre so základmi francúzštiny. V rámci angličtiny išlo v minulosti skôr o konverzácie, čítanie s porozumením a začiatočnícku úroveň, mám skúsenosť s doučovaním úplného začiatočníka aj staršej generácie. V čase, keď som doučovala intenzívnejšie som španielsky jazyk ešte neovládala. Momentálne sa však viac sústredím a pohybujem v oblastiach anglického a španielskeho jazyka (aj vyššie úrovne), no viem pomôcť aj s francúzštinou (teraz už skôr nižšie úrovne). Viem pomôcť aj s prekladom (napr. článkov, akademických textov, atď.) zo španielčiny do angličtiny alebo slovenčiny, z angličtiny do slovenčiny, príp. z francúzštiny do slovenčiny.

Veľmi rada si s tebou dám úvodnú hodinu, kde by sme si prebrali najmä tvoje očakávania a potreby, podľa ktorých by sme doučovanie ušili na mieru. Cenovo mi nejde o zárobok, skôr o symbolickú sumu priamo úmernú času doučovania, preto rozpätie 8-15 eur, úvodnú hodinu si však môžeme dať kratšiu a zdarma. V momentálnej situácií doučujem skôr online formou. Na portáli som dlhšie nebola aktívna (preto je úvadzaný index odpovedí nižší a časová odozva dlhšia), no v tomto roku (2021) som sa sem vrátila. :)


Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Zuzana H.

Zuzana H.

Neoverená referencia

Dcera Sofia bola velmi spokojna.