Andrea U.

Andrea U.

Odpovedá do 4 hodín, na 30% správ
30% 4 hod
Skúšobná lekcia zadarmo

Andrea U.

Skúšobná lekcia zadarmo

Flexibilné doučovanie nemčiny / konverzácie ONLINE

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Doučovaniu prostredníctvom tejto stránky sa venujem viac ako 5 rokov, doučujem nie len začiatočníkov, ale aj pokročilých, snažím sa študentov motivovať a sama si vypracovať čo najvhodnejšie metódy a spôsoby doučovania.
Žijem v Nemecku a nemčinu využívam denne v pracovnom ako aj osobnom živote.

Vyštudovala som I. stupeň vysokoškolského štúdia v odbore prekladateľstvo a tlmočníctvo na Prešovskej univerzite v Prešove, jazyková kombinácia: nemecky a anglicky. Pred štúdiom na VŠ som 3 roky žila a pracovala v Nemecku, B2 jazykovú skúšku som spravila v Heidelbergu, v apríli 2018 som absolvovala skúšky nemeckého jazyka - TestDaf v Bratislave, s výsledkom C1.1/C1.2, hodnotené v 4 oblastiach. Jeden semester som strávila vďaka programu Erazmus+ na univerzite vo Wuppertal(e) (NRW Nemecko).

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zoznámenie sa so študentom, nastavenie ďalších hodín a optimálneho spôsobu vyučovania.

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

Hodina je prispôsobená potrebám študenta a skladá sa z viacerých častí.

20 € / 60 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Jakub M.

Jakub M.

Neoverená referencia

Andrea je velmi milá a trpezlivá nemá problém hodiny prispôsobiť podľa vašich požiadaviek Je veľmi spoľahlivá a na hodinu je vždy riadne pripravená. Vďaka svojej velmi dobrej nemčine vás naučí správnu výslovnost. Už po pár hodinách vidím velké zlepšenie ja som veľmi spokojný a vrelo odporúčam.

Lucia V.

Lucia V.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s hodinami nemčiny pod vedením Andrejky. Vie sa prispôsobiť osobným požiadavkám študenta. Takisto je veľmi milá, na hodiny vždy pripravená a trpezlivá. :)

Marcela H.

Marcela H.

Neoverená referencia

Andrejka je veľmi dobrý pedagóg. Doučovanie s ňou je milé a príjemné. Perfektne vysvetľuje a super povzbudzuje. Z mojej strany maximálna spokojnosť!

Bienska A.

Bienska A.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s Andrejkinou výučbou vidím to na výsledkoch môjho syna ,ako sa posúva ďalej je spoľahlivá presná. Veľmi milá osôbka :)

Bienska A.

Bienska A.

Neoverená referencia

Ahoj s Andrejkou som veľmi spokojná . Môj syn dosahuje dobré výsledky v škole. Vie mu vysvetliť učivo je priateľská , spoľahlivá a presná. Veľmi milá osôbka :) Určite odporúčam