Kristína C.

Kristína C.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod
Prijíma študentov
Popis Referencie

Popis

Ahojte,

som absolventka Ekonomickej univerzity vo Viedni, veľmi rada cestujem, spoznávam nové miesta, ľudí, kultúry a komunikujem v cudzích jazykoch.

Aktuálne sa nachádzam v Dominikánskej republike, kde pracujem na vlastnom projekte a takisto ponúkam online hodiny anj. Mám niekoľko ročné skúsenosti z jazykových škôl (Bratislava, Málaga - Španielsko), učila som všetky vekové kategórie, levely, individuálne hodiny ako aj skupinovky. Absolvovala certifikát učenia angličtiny ako cudzieho jazyka "The Certificate in TESOL (CertTESOL) - "English for speakers of other languages" (ESOL) by Trinity College London", ktorý mi umožňuje učiť angličtinu kdekoľvek vo svete. Okrem toho som absolvovala CAE (C1 certifikát), štátnicu, pričom celé moje štúdium vo Viedni prebiehalo v anj. Popri učeniu v Málage, som si spravila aj ďalšie, špecifickejšie kurzy na učenie:

Business English

Cambridge exams classes

Grammar and Phonology

Young Learners

Každá hodina je prispôsobená individuálnym požiadavkám: či ste začiatočník, pripravujete sa na maturitu/pohovor alebo len potrebujete zlepšiť konverzáciu.
V prípade akýchkoľvek otázok ma, prosím, kontaktujte.


Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Adam G.

Adam G.

Neoverená referencia

S Kristínou máme hodiny angličtiny cez Skype už takmer dva roky a som viac ako spokojný, za ten čas na sebe cítim veľký pokrok. Skvelá učiteľka, na každú hodinu sa teším, gramatiku mi nikdy nikto nevysvetlil tak jednoducho a zrozumiteľne ako ona, dbá na rozširovanie slovnej zásoby a počas každej hodiny veľa konverzujeme, kde mi neustále opravuje výslovnosť. Vždy je na hodinu prichystaná, je presná, zodpovedná a flexibilná, snaží sa mi časovo prispôsobiť. Jej dobrou náladou ma veľakrát nakazí, hodiny sú preto nie len náučné a zaujímavé, ale aj príjemné. Určite odporúčam.

Lucia T.

Lucia T.

Neoverená referencia

Kristínka je skvelá a trpezlivá učiteľka. Veľmi oceňujem jej individuálny prístup a dôslednú prípravu. Jej hodiny sú zábavné, zaujímavé a veľmi poučné. Materiály, s ktorými pracujeme sú zrozumiteľné a vždy zamerané aj na rozšírenie slovnej zásoby, gramatiku a hlavne na komunikáciu. Nakoľko má podľa mňa skutočne široký prehľad z rôznych oblastí, dokáže tento jej prehľad spojiť so svojou vtipnosťou, ľudskosťou a prirodzenou inteligenciou tak, že sa nestíham nudiť, na hodinu sa vždy teším a vždy sa naučím niečo nové. Vyučuje nenútenou formou, na jej hodinách sa cítite veľmi príjemne a rozhovoríte sa ani neviete ako. Kristínka ako učiteľka anglického jazyka, jednoznačne skvelá voľba. Ďakujem! :)

Nikola H.

Nikola H.

Neoverená referencia

Skvelé a záživné hodiny, vždy sa teším na ďalšiu. Dobrá príprava na hodiny , super materiály, aktuálne témy, seriózny prístup. Jednoznačne 5 Hviezdičiek!

Viktória J.

Viktória J.

Neoverená referencia

Anglický jazyk sa učím už niekoľko rokov ,ale až teraz ako som začala chodiť ku Kike na doučovanie mu viacej rozumiem.Už po 3 hodinách som videla veľké zlepšenie a to len za pomoci Kiky :) Za 1 hodinu prejdeme gramatiku,čítanie,listening a ešte stihneme aj konverzáciu . Už teraz viem,že vybranie si doučovania u Kiky ,bolo to najlepšie rozhodnutie.:)

Monika H.

Monika H.

Neoverená referencia

Kika,je najlepšia doučovateľka, akú som mohla nájsť. Doučovala ma asi rok aj nejaké mesiace, kedže som mala maturovať z angličtiny a bola som stratená. Veľmi ľahko som pri nej pochopila všetky gramatické časy, naučila som sa zo širšej perspektívy opísať obrázky, naučila ma komunikovať a písať eseje. Na hodiny bola vždy pripravená, a keď nám zvýšil čas bola ochotná so mnou prejsť aj nejaké úlohy zo školy. Som jej veľmi vďačná, pretože bez nej by som nevedela to čo už teraz viem. :)