Michal :.

Michal :.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Michal :.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Nemčina A1-A2-B1-B2… Poďme na to :)

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Veľmi rad pomôžem tým, ktorí majú skutočný a vážny záujem naučiť sa nemecký jazyk úplne od základu alebo si len utvrdiť to čo už vedia a chcú sa posunúť do vyšších jazykových úrovní (A1-A2-B1-B2). Ak sa chceš konečne naučiť nemeckú gramatiku logicky a systematicky tak, že jej budeš aj rozumieť, budeš ju vedieť úspešne použiť v praxi pri rozprávaní alebo pri teste/skúške/maturite, tak si na správnom mieste :) Preferujem výučbu cudzieho jazyka klasickou metódou, ktorú doposiaľ neprekonali, napriek aktuálnym tendenciám, žiadne z moderných metód. Jediné čo je z tvojej strany potrebné je usilovnosť, vytrvalosť a chuť vzdelávať sa nie len v rámci hodiny, ale aj samoštúdiom vo svojom voľnom čase, inak sa želaný progres nedostaví. Milujem tento jazyk a dúfam, že moje nadšenie z neho odovzdám ďalej. Ak máš záujem na svojich vedomostiach riadne "zamakať", pokojne mi napíš, a v závislosti od môjho voľného času (keďže bývam dosť zaneprázdnený) sa možno aj dohodneme ako ďalej :) Preferujem študentov, ktorí majú pre nemčinu zanietenie a motiváciu sa ju naučiť :) Ich freue mich schon auf dich und unsere Zusammenarbeit :)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zoznámenie sa, určenie jazykovej úrovne, voľba učebnice, upresnenie detailov.

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

Preberanie slovnej zásoby, výklad gramatiky a ich precvičovanie podľa zvolenej učebnice a doplnkových materiálov. Po prebratí základnej gramatiky a slovnej zásoby pribudne aj ich praktické precvičovanie slovom aj písmom (konverzácia a krátke slohy).

15 € / 90 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Michal :.

Nemecká gramatika

Dobrý deň, obraciam sa vás s prosbou, či nemá niekto vo worde alebo v pdf nemeckú gramatiku, prehľady, cvičenia,... Ak by sa niekto našiel, bolo by to super 🙂. Ak sa nájde niekto, kto by bol ochotný zazdielať také dokumenty, prosím správa.