Daniela M.

Daniela M.

Odpovedá v priemere do 48 hodín.
48 hod+

Daniela M.

Účtovníctvo “ľudskou rečou”

Popis Referencie

Popis

Ahoj. Som certifikovaná lektorka a ponúkam doučovanie účtovníctva pre VŠ a SŠ. Mojim cieľom je aby si účtovníctvo pochopil "ľudskou rečou". Neboj nie je to vôbec take hrozné :) Doučovanie mám rozdelené podľa miest (LM, RK...) spolu s Bc. Danielou Červeňovou ktorá má už takmer 25 rokov skúsenosti v oblasti účtovníctva. Taktiež je certifikovaná lektorka a vedie aj účtovnícke kurzy pre podnikateľov. Doučujeme v lokalitach : LM, RK, ZV, BB. Vklude nápis správu :)

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Beáta P.

Beáta P.

Neoverená referencia

Ja som Dadke písala už keď mi všetko horelo s prosbou či by mi vedela do hlavy naliať vedomosti z celého semestra za 2 týždne. Z účtovníctva som nevedela ani základy no Dadka aj túto nemoznu "ulohu" zvládla. Z jej strany skvelý prístup, trpezlivosť ,naozaj zrozumiteľné vysvetľovanie a ochota mi pomohli účtovníctvo porozumieť už po prvých stretnutiach. Odporúčam každému .

Beáta P.

Beáta P.

Neoverená referencia

Odporúčam každému! Skvelý ľudský prístup, učivo vysvetľuje zrozumiteľne a podáva ho tak,ze účtovníctvo pochopí naozaj každý. Ja som za Dadkou prišla so zufalou prosbou naliať mi do hlavy vedomosti z celého semestra za dva týždne. Nevedela som ani úplné základy no Dadka mala toľko trpezlivosti a perfektný štýl vyučby že sa jej aj táto nemožná "uloha" podarila.

Ivan B.

Ivan B.

Neoverená referencia

Naozaj som potreboval spraviť skúšku z účtovníctva a kedže to bol môj posledný pokus bol som mierne nesvoj. Ale Daniela mi hodila záchranné koleso a vytiahla ma z neznámych vôd. Svojou trpezlivosťou a schopnosťou "polopatisticky" vysvetliť veci je skvelou voľbou pre každého kto chce alebo potrebuje účtovníctvo vo svojom živote.

Dominika G.

Dominika G.

Neoverená referencia

Myslela som si, že účtovníctvo je španielska dedina. No Dadka mi ochotne odpísala, stretla sa so mnou vždy keď bolo treba. A vďaka jej super doučovaniu som zistila, že je to úplne logické a jednoduché riešenie problému. Naučila ma to tak, že som to vedela sama vysvetľovať spolužiakom. Skúšku na výške som spravila, a preto Dadku vrelo odporúčam! :-)

Ivana V.

Ivana V.

Neoverená referencia

S doučovaním som bola spokojná a určite odporúčam. Príjemný a trpezlivý prístup, ochotná pomôcť, poradiť a vysvetliť.