Miriam M.

Miriam M.

Odpovedá do 25 hodín, na 60% správ
60% 25 hod

Miriam M.

Interaktívne lekcie taliančiny

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ciao a tutti!🇮🇹
Volám sa Miriam a rada ťa naučím po TALIANSKY cez Skype alebo osobne. Z Talianska som sa vrátila iba pred mesiacom po dlhodobom pobyte, pričom s jazykom som v každodennom kontakte. Rada ti odovzdám moje skúsenosti či už čo sa týka gramatiky alebo bežných výrazov z každodenného života, ktoré v učebnici len ťažko nájdeš. So študentom pracujem tak, aby sa do hodín zapájal a tým pádom sa rýchlejšie naučil používať jazyk na aktívnej úrovni. Ak aj ty chceš hovoriť ako pravý talian, neváhaj ma kontaktovať.

Teším sa na spoluprácu.
A presto!

Miriam Mišková

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Jana R.

Jana R.

Neoverená referencia

Hodiny s Mirkou su pre mna zabavou a ucenim zaroven. Je velmi, velmi trpezliva, mila, ustretova, vzdy pripravena na hodinu. Skvele vysvetli gramatiku a uz po par lekciach sme vedeli spolu viest jednoduchu konverzaciu. Vzdy ma vie namotivovat aj vdaka autentickemu talianskemu prizvuku. Mozem len a len odporucat. :-)

Petia L.

Petia L.

Neoverená referencia

Odporucam, odporucam, odporucam! Hodiny s Miriam su vzdy najlepsim spestrenim mojho dna! Ma neuveritelnu trpezlivost, chapavost a zelanie naucit taliancinu co najlepsie a najpraktickejsie. Nielen, ze vie vysvetlit jazyk z hladiska gramatickeho, ale hlavne mi vysvetlila male rozdiely v slovickach z hladiska bezneho pouzivania. Hodiny su zabavne a produktivne!

Blažej M.

Blažej M.

Neoverená referencia

Miriam je ustretova, trpezliva, s milym pristupom. Stale dobra priprava na hodinu a s potrebnymi materialmi. Vela povzbudzovania a zaroven je vidno ze s taliancinou ma denny kontakt. Odporucam

Fotky a certifikáty