Katarína P.

Katarína P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Katarína P.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie matematiky od MATFYZ-áčky

  • 4 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

!!!! Z TECHNICKÝCH DÔVODOV NEMÔŽEM VIESŤ ONLINE HODINY, SOM VŠAK OCHOTNÁ VYPRACOVAŤ PRÍKLADY S POSTUPOM ALEBO SA STRETNÚŤ NAŽIVO V PRAHE. NA CENE ZA VYPRACOVANIE PRÍKLADOV SA DOHODNEME !!!!


Ahoj, volám sa Katka a som študentka MATFYZ-u na Univerzite Karlovej. Odbor, ktorý študujem, sa volá Všeobecná matematika so zameraním Stochastika (Pravdepodobnosť a Štatistika) a som v 3. ročníku.

Doučujem matematiku od základnej po vysokú školu, pričom dávam dôraz viac na pochopenie látky, ako na učenie vzorčekov a počítanie príkladov.

Tiež ponúkam konverzačné hodiny angličtiny. Z vlastnej skúsenosti si myslím, že konverzácie sú najlepším spôsobom ako sa naučiť po anglicky, ale hodiny nie sú vhodné pre úplných začiatočníkov, sú skôr pre ľudí, ktorí sa chcú zlepšiť vo svojej angličtine.

Prvú hodinu ponúkam zadarmo, takže môžete sami posúdiť, či ste spokojní s mojím štýlom učenia. Cena jednej hodiny je 15 eur a pri vysokoškolskej matematike je to 20 eur.

Teším sa na Vás!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Pokiaľ ste so mnou ešte nemali žiadnu lekciu a máte záujem o pravidelné doučovanie vyberte si túto lekciu zadarmo. Pokiaľ máte záujem o jednorazovú lekciu vyberte si jednu zo zvyšných platených lekcií.

Zadarmo / 55 min
Matematika pre zš

15 € / 55 min
Angličtina - konverzácie

15 € / 55 min
Matematika pre sš

15 € / 55 min
Matematika pre vš

20 € / 55 min