Lenka F.

Mgr. Lenka F.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod

Lenka F.

Anglicky, či španielsky v každom veku

Preferované časy: doobeda, víkend
Popis Referencie

Popis

MOMENTÁLNE NEPRIJÍMAM NOVÝCH ŠTUDENTOV
Doučím anglický a španielsky jazyk ktorúkoľvek vekovú skupinu, od detí po dôchodcov, cena 10e/osoba/60min, viac ako 1 osoba podľa dohody. Mám za sebou bilingválne španielske gymnázium, Mgr. v odbore preklad-tlmočníctvo AJ-ŠJ, spoluprácu s Akadémiou vzdelávania, IOM, Helen Doron... Momentálne som na rodičovskej dovolenke, takže počet študentov nebude vysoký, no nejaké miestečko sa ešte nájde 😉

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Miška

Miška

Neoverená referencia

Ja som Lenku navštevovala súkromne približne pol roka, za účelom intenzívne si zlepšiť anglický a španielsky jazyk. Na vyučovaní som oceňovala individuálny prístup a priateľskú atmosféru. Dosiahnuté vedomosti som zúročila, keď som zložila skúšky z medzinárodného certifikátu Cambridge (FCE) na úrovni B2, čo mi uľahčilo tohtoročnú maturitu. Hodiny boli cenovo veľmi prístupné, a čím častejšie som ju navštevovala, tým som platila menej.

Lucia

Lucia

Neoverená referencia

Mňa Lenka vyučovala v akadémii vzdelávania. Začínala som zo slabými vedomosťami z anglického jazyka. Vďaka jej vysvetľovaniu a suprovému prístupu som sa dosť zlepšila.Zato jej ďakujem.

Majka

Majka

Neoverená referencia

Lenka ma učila anglický jazyk v Akadémii vzdelávania. Začínala som ako úplná začiatočníčka v strednom veku. Som veľmi spokojná, pretože po skončení tretieho "trimestra" mám naozaj slušné vedomosti a vďaka jej prístupu aj veľkú chuť ďalej pokračovať v učení.