Tamara Č.

Tamara Č.

Odpovedá do 3 hodín, na 80% správ
80% 3 hod
Prijíma študentov

Tamara Č.

Prijíma študentov

Naučte sa jazyk s pomocou polyglota

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte,

volám sa Tamara, ovládam 8 jazykov a venujem sa im už viac ako 15 rokov.

Rada sa s Vami podelím o moje vedomosti a tipy na ľahšie učenie.
Hodiny zameriavam najmä na konverzácie, no samozrejme ich prispôsobím aj podľa požiadaviek študenta. NAUČÍM, nie doučím :)

Mám skúsenosti s doučovaním detí aj dospelých, doučovala som rôzne jazykové úrovne - od začiatočníkov a pokročilých až po študentov tlmočníctva.

Denne som v kontakte s rodenými hovoriacimi, takže Vám dokážem jazyk ponúknuť nielen učebnicovou formou, ale aj z reálneho života.

Veľmi mi záleží na dobrom, až priateľskom vzťahu so študentom. Je pre mňa podstatné, aby sa vždy na hodinu tešil a odniesol si z nej okrem vedomostí len pozitívne pocity a lepšiu náladu.

Keďže trávim veľa času v zahraničí, ponúkam IBA doučovanie cez Skype.
Časovo som flexibilná a snažím sa vyhovieť požiadavkám študenta.

Som držiteľkou viacerých certifikátov, okrem iného som vyškolená aj na výučbu jazykov efektívnou formou.

Pre viac informácií ma kontaktujte správou

Teším sa na Vás, spolu to určite zvládneme! :)

CENNÍK

45 minút = 18 eur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
A CUP OF TEA (anglický jazyk)
UNA COPA DE SANGRÍA (španielsky jazyk)

Máš plnú hlavu slovíčok, no máš problém využiť ich praxi? Si samouk a je pre teba ťažké začať rozprávať? Nemáš čas na hodinové kurzy? Konečne je tu niečo pre teba – NOVINKA - individuálna online konverzácia v anglickom/španielskom/ francúzskom jazyku. Stačí len zopár minút denne v pohodlí domova, počas ktorých si stihneš vychutnať šálku obľúbeného čaju/kávy alebo sangríe.

Cieľová skupina: študenti aj pracujúci, mladí aj starší, vhodné aj pre samoukov

Jazyková úroveň: A1 – C1

Trvanie kurzu: 4 týždne (každý týždeň 3 x 30 minút)

Cena: 109€



Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (37)

+ Pridať referenciu
Marek S.

Marek S.

Neoverená referencia

Tamaru mozem len a len odporučiť. Profesionálny prístup ku každej lekcii, hodiny Španielskeho jazyka sú na vysokej úrovni a zároveň zaujímavé, vždy sa teším na nasledujúcu. Jednoducho Tamara sa v doučovaní a vyučovaní našla ako málokto. Angličan by napísal HIGHLY RECOMENDED ! Marek

Jakub D.

Jakub D.

Neoverená referencia

Tamara je naozaj skvelá, spoluprácu s ňou si neviem vynachváliť. Je sympatická, pohotová, vtipná, dochvíľna čo sa týka dohodnutého času a veľmi flexibilná aj čo sa týka času a potrieb študenta. Na prvých hodinách stále identifikuje úroveň angličtiny a následne výuku prispôsobí tak, aby študentovi čo najviac vyhovovala a priblížila ho k cieľu, ktorý si definuje na úvodnom stretnutí (zlepšenie komunikácie, príprava na certifikát a podobne). Jej služby plánujem využívať dlhodobo a určite to odporúčam každému, kto má záujem o zdokonalenie sa v angličtine [momentálne navštevujem "kurz" angličtiny, nakoľko však ide o lektorku polyglotku možno v budúcnosti siahnem aj po inom cudzom jazyku :) ]

Mariana B.

Mariana B.

Neoverená referencia

Presne takúto učiteľku ruštiny som hľadala. Individuálny prístup k mojim potrebám a požiadavkam. Hodiny sú vedené hravým spôsobom, zamerané hlavne na konverzáciu hneď od prvej hodiny, čiže ani neviete ako a už viete ďalšie slovíčka :) Zatiaľ som mala iba pár hodín, ale som veľmi spokojná. Je milá, ústretová, vždy prirpavená a trpezlivá. Vie učivo vysvetliť tak, aby som si ho dokázala zapamätať na prvý krát :) Jednoznačne odporúčam!

Dusan L.

Dusan L.

Neoverená referencia

Tamara je skvelá lektorka s profesionálnym ale priateľským prístupom. Začínal som španielčinu ako začiatočník pomocou online mentoringu, kde musím veľmi pozitívne ohodnotiť každodenné materiály pripravené na moje požiadavky. Momentálne pokračujem s Tamarou klasickými hodinami, kde oceňujem časovú flexibilitu, pripravenosť a prispôsobivosť na hodiny s rôznymi témami. Počas krátkej doby som si značne rozšíril slovnú zásobu, gramatiku a predovšetkým každodennú konverzáciu. Vrelo odporúčam :)

Matej P.

Matej P.

Neoverená referencia

S Tamarou som sa "vratil" po rokoch k Ruštine. Som vďačný za skvelý prístup, vždy sa dá dohodnuť čas, má naozaj veľkú trpezlivosť, profesionalny prístup a čo je dôležité, vyučovanie a jazyky ju bavia, takže aj každou hodinou sa človek zlepšuje a má chuť sa zlepšovať a pritom je aj zábava :-). Ďakujem Tamara!