Ľubomír S.

Ľubomír S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Ľubomír S.

Prijíma študentov

Doučovanie anglického jazyka online

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Doučovaniu anglického jazyka sa venujem už viac ako 8 rokov. Počas tohto obdobia som spoznal stovky ľudí, ktorým som úspešne pomohol zdokonaliť sa v angličtine a dosiahnuť ich jazykové ciele, či už pri prekonávaní obáv z komunikácie v anglickom jazyku, zlepšovaní gramatických schopností alebo pri príprave na jazykové skúšky.

Na prvom stretnutí, ktoré poskytujem bezplatne, vykonám dôkladnú analýzu Vašich jazykových nedostatkov a na základe toho zostavím personalizované materiály. Moja vyučovacia metóda je zameraná najmä na rozvoj konverzačných schopností, pričom nové slovíčka sú nadobudnuté v kontexte reálnej konverzácie. Samozrejme, ak máte osobitné požiadavky na výučbu, som pripravený sa Vám plne prispôsobiť.

Moje doučovacie skúsenosti v anglickom jazyku sa začali ešte na strednej škole, keď som pomáhal spolužiakom. Neskôr som sa rozhodol poskytovať súkromné doučovania. V roku 2017 som dostal príležitosť učiť v jazykovej škole Empire, a od roku 2018 do roku 2021 som učil v jazykovej škole Leitus. Od roku 2019 pokračujem vo vyučovaní v jazykovej škole Linguarte. V období od januára do júna 2019 som pôsobil ako učiteľ anglického jazyka na základnej škole v Rusovciach. Navyše, od roku 2020 sa venujem aj výučbe slovenského jazyka pre cudzincov žijúcich na Slovensku.

Môj jazykový základ je pevne zakotvený. Úspešne som absolvoval štátnu jazykovú skúšku z angličtiny a vlastním certifikáty TOEFL a TEFL. Počas mojich štúdií som mal príležitosť absolvovať dva študijné pobyty na prestížnych Univerzitách v zahraničí, vďaka čomu som nadobudol vzácne poznatky v oblasti jazykov a ekonómie. S radosťou využijem tieto skúsenosti v prospech Vás, mojich študentov, aby som Vám pomohol dosiahnuť vynikajúce výsledky v osvojovaní si cudzích jazykov.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Viktor U.

Viktor U.

Neoverená referencia

Ľuboš je skvelý doučovateľ a super človek. Mám s ním doučovanie angličtiny, cítim že sa zlepšujem a napredujem. Hodiny online, časovo sa vie prispôsobiť. Super chalan vrelo odporúčam.

Zuzana B.

Zuzana B.

Neoverená referencia

Tohto ucitela mozem odporucat na 120%. Vzdy usmiaty a pripraveny na hodnu podla mojich poziadaviek. Schopny najst materialy naozaj na akukolvek temu. Okrem precvicovania gramatiky prirodzene pocas komunikacie som sa konecne odvazila aj konverzovat so zahranicnymi kolegami bez stresu a do slovnej zasoby zahrnam nove slovicka ktore som sa naucila pocas lekcie. Lubo ma opravuje za pochodu (tak sme sa vopred dohodli) a tak ihned viem, ak som urobila chybu a mam moznost ju napravit. Zatial najlepsie doucovanie anglictiny, ake som mala moznost si vyskusat :).

Miška P.

Miška P.

Neoverená referencia

Ľubo je skvelý učiteľ angličtiny, ktorý dokáže premeniť aj všedné témy na zaujímavé diskusie. Vďaka jeho hodinám už nemám strach z rozprávania po anglicky. Pozná veľa metód ako sa učiť slovíčka efektívnejšie, či ťa ich priam nenápadne naučí sám. Zvládne udržať pozornosť študenta aj po náročnom dni v škole či v práci. Je veľmi trpezlivý, čo je podľa môjho názoru jedna z najdôležitejších vlastností učiteľa. Tiež je priateľský, chápavý a časovo flexibilný. Na každú hodinu je vždy pripravený a ak potrebujem riešiť niečo špeciálne z angličtiny, tak to vždy zahrnie do našej hodiny. Lekcie angličtiny s ním sú tou najlepšou investíciou, čo som pre seba spravila. :) ODPORÚČAM

Ludmila S.

Ludmila S.

Neoverená referencia

Ľubomíra určite odporúčam. Som veľmi spokojná, že práve on vyučuje našeho 7 ročného syna. Vyučovanie je online. Na hodinách vždy všetko vysvetľuje, nové slovíčka hneď píše, poskytuje zaujmavy materiál, videá. Občas sa stalo, že maly žiak nie vzdy bol sústredeny, v takej situacii veľmi oceňujem ľudsky a hlavne priateľsky pristup Ľubomíra, ktorý je vždy pozitívne naladený, vie namotivovať, povzbudiť, zaujať, venovať sa témam, ktoré syna baví. V dnesnej dobe veľa pedagógov má znalosti a skusenosti, ale nie každý má dar učiť, Ľubomír tento dar má. Učiť ho baví a napĺňa. Veľmi si cením a vážim jeho profesionálny a ústretový pristup, ochotu sa časovo prispôsobiť a neskutočnú trpezlivosť. Už sme mali tu česť sa osobne stretnúť a spoznať Ľubomíra, je to sympaticky, veľmi slušný, mlady človek. Týmto Vás Ľubomír pozdravujeme a zo srdca ĎAKUJEME, vďaka Vam syn robí pokroky.

Patrik Š.

Patrik Š.

Neoverená referencia

Super chalan. Nikdy nebol problém sa s ním dohodnúť a vedel vždy vyjsť v ústrety. Na každú hodinu prišiel pripravený a v dobrej nálade... Odporúčam :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ľubomír S.

DOMÁCA ÚLOHA

Pomohli by ste mi s týmto prosím? Ďakujem :)