Patrik G.

MUDr. Patrik G.

Odpovedá do 14 hodín, na 100% správ
100% 14 hod

Patrik G.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte
Venujem sa príprave študentov na lekársku fakultu, najmä na LFUK. Ak sa chystáte na lekársku fakultu, rád s vami zdarma sadnem na kávu a porozprávam sa s Vami o štúdiu a efektívnej príprave, prípadne vás môžem počas toho roka sprevádzať zopár radami a povzbudeniami. Tiež ponúkam 3 hodinový seminár o efektívnom učení, pamäťových technikách a time managemente.



Referencie (57)

+ Pridať referenciu
Lucia S.

Lucia S.

Neoverená referencia

Patrikovi vďačím za množstvo kvalitných materiálov, ktoré mi poskytol a pomohol mi tak úspešne zvládnuť prijímačky na medicínu. Má veľmi milý a ochotný prístup. Ako doučovateľa ho určite odporúčam.

Kika K.

Kika K.

Neoverená referencia

Patrik mi poslal množstvo skvelých materiálov, z ktorých sa mi lepšie učila chémia nielen na maturitu, ale aj na prijímačky na VŠ. Za to všetko mu veľmi ďakujem a vrelo ho odporúčam.

Andrej S.

Andrej S.

Neoverená referencia

Patrik mi poskytol veľmi veľa kvalitných materiálov, ktoré mi dosť pomohli (a pomáhajú :) v mojej príprave na VŠ. Okrem toho mi bol schopný objasniť niektoré veci, ktorým som nerozumel. Vie veci vysvetliť veľmi prirodzene a jednoducho. Som veľmi spokojný so spôsobom jeho výuky. :)

Dominika O.

Dominika O.

Neoverená referencia

Patrik mi veľmi pomohol. Pisala som mu ohľadom materiálov z chemie na farmaciu, za pár hodin mi poslal naozaj vela materiálov, s ktorými mi príprava pojde oveľa ľahšie, za čo mu velmi dakujem. Naozaj odporúčam, velmi milý prístup

Samuel B.

Samuel B.

Neoverená referencia

Lekcia o efektivnom uceni bola velmi poucna a prakticka do buducnosti. Urcite odporucam!

Fotky a certifikáty