Lucia F.

Lucia F.

Odpovedá do 15 hodín, na 60% správ
60% 15 hod

Lucia F.

Doučovanie nemeckého jazyka pre začiatočníkov aj pokročilých

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte, volám sa Lucia a od útleho detstva som inklinovala k nemeckému jazyku, bavilo ma ho učiť sa a teraz ho s radosťou vyučujem druhých 🙂 Okrem neho doučím aj špeciálnu pedagogiku, psychológiu (príprava na prijímačky na VŠ) .
Ukončila som PhD. štúdium zo špeciálnej pedagogiky a mám Mgr. titul zo psychológie.
Z nemeckého jazyka mám štátnu jazykovú skúšku (Palisády, Bratislava) a Goethe Zertifikat, ktorý som získala počas ročného študijného pobytu vo Wuppertali, Nemecko.
Vyučovala som na vysokej škole psychologické predmety a taktiež mám 5 ročné skúsenosti s vyučovaním nemeckého jazyka študentov, detí aj dospelých (malé a väčšie nemecké firmy na SR). Mám skúsenosti aj s prekladom textov z a do NJ. Referencie Vám viem dodatočne zaslať.
Doučovanie ponúkam v rámci celého SR online (skype) a dochádzam za študentom v rámci Bratislavy (pracovný týždeň) a v Rakúskom pohraničí (Pama, Deutsch Jahrndorf, Kittsee, Hainburg, Nickelsdorf).
Teším sa na Vás!

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
R L.

R L.

Neoverená referencia

Luciu mozem doporucit. Hodiny sa snazila prisposobit nasim predstavam aj ucebnym osnovam, aby nas kurz bavil a sucasne sme sa aj zdokonalovali v jazyku. Mna najviac bavili konverzacie na temy z oblasti psychologie, ktoru Lucia studovala, takze som sa aj v tejto oblasti nieco zaujimave dozvedel.

Patrícia W.

Patrícia W.

Neoverená referencia

Lucka doucuje moju dceru treti mesiac. Zo zaciatku sme online vyucbe nedoverovali, ale prebieha to vyborne vdaka Lucke. Je velmi asertivna, komunikativna a trpezliva. Hodiny nie su urcite nudne. Pouziva viacere formy. Nie je to len o memorovani, taktiez poskytuje ucebne materialy. Vie odhadnut spravnu mieru na studenta netlaci a vie vycitit co presne potrebuje, aby stratil zabrany a bral ucenie ako zabavu. Moja dcera si velmi pochvaluje, na hodiny sa vyslovene tesi. V jazyku napreduje s usmevom. :-) Velmi doporucujem!

Andrej S.

Andrej S.

Neoverená referencia

K Lucii ako lektorke som sa dostal vďaka odporúčaniu mojej kamarátky. Po prvotnej obave (pre mňa) z novej formy online štúdia som nadšený. Hodiny nie sú nudné, Lucia ako lektorka je veľmi trpezlivá, vysvetľuje zrozumiteľne, precvičovanie nie je stereotypné a je prvou lektorkou, pri ktorej nemám ostych čítať text nahlas :)

Mirka M.

Mirka M.

Neoverená referencia

Lucku ako lektorku odporúčam, je zodpovedná a systematická. Vie odhaliť slabé stránky a následne potom s vami na nich pracuje, aby ste sa v jazyku dostali opäť na vyššiu úroveň. Každú hodinu je dokonale pripravená a vždy ochotná podať pomocnú ruku :)

József K.

József K.

Neoverená referencia

Lucka ma ucila vramci firemneho kurzu. Mozem ju kazdemu len odporucat. Je velmi sikovna spolahliva a hlavne trpezliva. Ma perfektny styl vyucby! Netreba sa nicoho bat! Skuste a uvidite ako sa lahko a zabavne naucite cudzi jazyk. 👌😉

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lucia F.

Nemecký jazyk Freizeit

Dobrý deň, vedeli by ste mi pomôcť s nemčinou ďakujem.