Veronika V.

Veronika V.

Odpovedá v priemere do 3 hodín.
3 hod

Veronika V.

Doučovanie angličtiny a slovenčiny

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Vyštudovala som učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry a anglického jazyka a literatúry. Úspešne som absolvovala aj rigoróznu skúšku, pričom mi bol udelený titul PhDr. Ponúkam doučovanie oboch spomenutých jazykov a prípravu na monitor, maturitu či prijímacie skúšky. Momentálne pracujem ako učiteľka angličtiny a slovenčiny na strednej škole.
Ak máš nedostatky v istej oblasti AJ či SJ a potrebuješ pomoc, tak ma neváhaj kontaktovať a ja ti rada pomôžem posunúť sa ďalej.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Matúš M.

Matúš M.

Neoverená referencia

Veroniku odporúčam, doučovala ma ANJ a SJL, konkrétne maturitný ročník a vďaka nej som dobehol to, čo som zameškal a naučil sa kopu nového. Do každého stretnutia som sa tešil, nakoľko bola veľmi pozitívna, zodpovedná, motivovala k učeniu a samozrejme vždy bola pripravená. Tak že, 11/10! - 14.9.2021

Michaela P.

Michaela P.

Neoverená referencia

Veroniku doporučujem,vyhovoval mi spôsob výučby, nebol problém prispôsobiť čas mojím potrebám. Bola vždy pozitívne naladená a pripravená na hodinu. Ďakujem Veronika

Patrik B.

Patrik B.

Neoverená referencia

Som spokojný, konkrétne so slovenčinou. Zodpovedný prístup ku každej hodine. Vrelo odporúčam.Veronika ma doučovala gramatiku a vďaka nej som spravil skúšku na VŠ.