Lenka D.

Lenka D.

Odpovedá do 48 hodín, na 90% správ
90% 48 hod+

Lenka D.

Slnko a vánok z juhu v Bratislave s hodinami portugalčiny a španielčiny

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Učím s chuťou a so snahou odovzdať čo najviac. Mám skúsenosti s rôznymi metódami výučby a najradšej sa orientujem na tvorbu viet a schopnosť vyjadriť sa. Sama sa vzdelávam z kníh, počúvaním rádia a občas konverzáciou s rodenými používateľmi španielčiny a portugalčiny.
Som držiteľkou medzinárodných certifikátov pre španielčinu a portugalčinu na úrovni C1 + mám štátnicu zo španielčiny. V Portugalsku som dokončila vysokú školu a brazílskej portugalčine sa venujem, odkedy som v Brazílii strávila leto a táto krajina ma chytila za srdce:)
Angličtine sa venujem tiež, je to pre život takmer nevyhnutný jazyk. Mám z nej štátnicu C2 a vyučujem konverzácie, obchodnú angličtinu aj bežné kurzy, kde sa naučíte rozprávať a dorozumieť sa. Za študentami zvyknem dochádzať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Tibor S.

Tibor S.

Neoverená referencia

Lenka ma uci anglictinu formou konverzacie, ktora mi vyhovuje. Je fajn, priatelska, ustretova a vie vysvetlit vsetko potrebne. Urcite odporucam

Pavol P.

Pavol P.

Neoverená referencia

Mojim cieľom je zdokonaľovať sa v anglickom jazyku. Potrebujem ho v práci, ale je príjemné vedieť odpovedať aj v bežnom živote napríklad anglicky hovoriacemu turistovi. Lenke som predstavil svoje ciele, ako a čo si predstavujem, aké sú moje časové možnosti a aktuálne schopnosti. Lenka na základe mojej predstavy ku mne pristupuje individuálne k dosiahnutiu mojich predstáv. Niekedy celé hodiny iba tak "prekecáme" :) samozrejme po anglicky, ale nikdy ma nezabudne opraviť a správne nasmerovať ak moja gramatika nie je tak ako by správne mala byť. Na hodiny sa vždy teším lebo sa tu nejedná iba učenie ale aj o príjemne strávený čas s úžasným človekom. Všetkými desiatimi odporúčam.

Zuzana W.

Zuzana W.

Neoverená referencia

Lenka uci nasu 4-clennu rodinu portugalcinu. Je velmi mila, vtipna, kreativna, spolahliva a hodiny s nou su zabavne. Uci uplne prirodzene, hovori velmi dobre aj po anglicky, co je pre nas velka vyhoda, kedze manzel je Anglican. Sme velmi radi, ze sme ju nasli a urcite ju vrelo odporucam ☺️.

Henrich A.

Henrich A.

Neoverená referencia

Lenka je uzasna v tom, ze sa vie na 100% prisposobit vasim poziadavkam. Inymi slovami povedane temu konverzacie si vyberate vy. Ak narazite na nove slovicka hned ich napise na tabulu a dopodrobna vysvetli ich pouzitie.. Cele letne prazdniny som absolvoval pod jej odbornym dohladom. Bol to anglicky jazyk

Monika C.

Monika C.

Neoverená referencia

S Lenkou mám hodiny portugalčiny už viac ako 1,5 roka. Hodiny prispôsobuje potrebám študenta, je veľmi komunikatívna, takže počas hodín s ňou si precvičíte nielen gramatiku, ale aj komunikáciu v praxi. Je flexibilná, časovo sa vie vždy prispôsobiť a nestalo sa, že by hodinu odriekla na poslednú chvíľu. Okrem dostupných materiálov vytvára aj vlastné materiály, ktoré sú "šité na mieru". Môžem ju len a len odporučiť.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky