Lenka R.

Lenka R.

Odpovedá do 17 hodín, na 30% správ
30% 17 hod

Lenka R.

Doučovanie AJ a ŠPJ efektívne a zábavnou formou ONLINE/OSOBNE

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Hola/Hello jazykári! Mám 24 rokov a som študentkou 4 ročníka na VŠ v Bratislave - Fakulta aplikovaných jazykov (španielsky a anglický jazyk). Vrámci voľného času veľmi rada zdieľam moje nadobudnuté vedomosti z oboch jazykov prostredníctvom doučovaní a to všetky vekové kategórie. Od ukončenia bakalárskeho stupňa som nadobudla mnohé skúsenosti v oblasti doučovania španielčiny a angličtiny či už cez online platformu alebo osobne. Prečo práve tieto dva jazyky?

ŠPANIELČINA: V Španielsku a Južnej Amerike som pracovala viaceré letné sezóny, počas ktorých som sa naučila nielen jazyk ale si osvojila aj kultúrnu stránku krajiny. Tento románsky jazyk ma oslovil v momente, ako sme sa pred 9 rokmi s rodinou rozhodli pre zahraničnú študentku z Mexika na celý rok. V jazyku som sa začala vzdelávať už na strednej bilingválnej škole a pokračujem v ňom na univerzite dodnes. Aktuálne svoje vedomosti aplikujem aj na zážitkové hodiny v teréne v agentúre La Sisa Agencia.

ANGLIČTINA: Angličtine sa venujem už viac než 10 rokov a nabrala som mnohé skúsenosti počas štúdia na bilingválnej akadémii ako aj v USA počas letnej sezóny. Angličtinu ovládam na úrovni B2-C1, no rada doučujem aj úplné základy.

Mojím cieľom je najmä motivovať študentov, aby sa na učenie pozerali ako na formu zábavy a relaxu, kedy ani online hodiny niesú výnimkou, keďže využívam mnohé platformy cez ktoré sa jazyk učíme efektívnejšie.

Na Doučma platforme som nováčik, no budem rada, ak si sa práve ty odhodlal/a spraviť niečo pre seba a veľmi sa poteším tvojej správe. :)

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Andy B.

Andy B.

Neoverená referencia

Lenka ma učí španielčinu cca 1 rok. Super je, že hodiny môžu byť osobne, aj online. Robieva aj zážitkové hodiny, kvôli čomu sa slovíčka ľahšie pamätajú. Je štrukturálna, precízna a celkovo ma to s Lenkou dosť baví. Vidieť, že aj Lenku baví učiť. Odporúčam!

Odpoveď doučovatela:

Muchas gracias Andy ! :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lenka R.

Preklad

Dobrý deň potrebovala by som preložiť túto vetu: The next morning wasn't like I excepted. Za odpovede vopred ďakujem.