Vierka Z.

Mgr. Vierka Z.

Odpovedá do 2 hodín, na 40% správ
40% 2 hod
Prijíma študentov

Vierka Z.

Prijíma študentov
Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

~MOMENTÁLNE SOM NA MD A NEDOUČUJEM~

Som učiteľkou vo výtvarnom ateliéry na Základnej umeleckej škole a venujem sa najmä deťom v predškolskom veku. Okrem toho sa venujem doučovaniu kresby, maľby, modelovania, teórie a dejín umenia. Mám úspešnú skúsenosť aj s prípravou žiakov na talentové skúšky na stredné umelecké školy. Mojou snahou je podporiť záujem detí vo výtvarnom prejave a usmerniť ich vo vlastnej kreatívnej tvorbe.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Elena P.

Elena P.

Neoverená referencia

Slečna Vierka pripravovala môjho syna na talentové skúšky na SŠ. Syn spravil talentovky na obidve školy, kam sa hlásil. Slečna Vierka ma výborne pedagogické schopnosti, vždy mala pripravenú tému, doniesla aj pomôcky. Bola trpezlivá a výborne zvládla aj náladoveho tínedžera. Na hodinu vždy prišla a načas. Boli sme veľmi spokojní a Vierke veľmi ďakujeme.

Erika K.

Erika K.

Neoverená referencia

Vierka mala vzdy jasne prezmysleny postup napredovania, obsah kazdej hodiny a vystriedala s dcerou aj viacero technik a stylov. Priniesla vzdy so sebou pomocky, s ktorymi chcela v ten den pracovat; ci uz to bolo specificke naradie alebo telesa specialneho tvaru. Dochvilna a usmievava, vytvorila si s dcerou velmi pekny vztah. Vierka pripravovala dceru na prijimacky na strednu skolu a na obe skoly, kam sa dcera hlasila, ju prijali s vybornym vysledkom. Dakujeme Vierka :0)

Magdaléna R.

Magdaléna R.

Neoverená referencia

So slečnou Vierkou som bola nadmieru spokojná. Pripravovala dcéru na prijímacie skúšky na strednú školu. Hoci sme mali len málo času, jej výuka bola tak dobrá, že dcéru prijali na obe školy, kam si dala prihlášku. Sama doniesla dcére pomôcky, ktoré sa nám nepodarila narychlo zohnať, tiež materiály z ktorých sa dcéra učila. Vždy prišla včas a niekedy zostala aj dlhšie. Usmiata, milá, ústretová a trpezlivá a ešte k tomu všetko čo má správna doučovateľka mať - teda vedomosti :-) Veľmi jej ďakujeme!