Alejandro D.

Alejandro D.

Odpovedá do 13 hodín, na 100% správ
100% 13 hod

Alejandro D.

Cena Od 21 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

¡Hola amigos! :) Nikdy som nemal rád nudné metódy pri výučbe španielčiny, metódy zamerané na drilovanie gramatiky a nekonečné cvičenia. Práve preto som sa rozhodol vytvoriť moju vlastnú metódu a napísať učebnicu, ktoré sú zamerané na konverzáciu, a pri ktorých sa naučíte presne to, čo potrebujete. Táto nová metóda a učebnica sú aj základom pre otvorenie novej jazykovej školy Linguarte.
Linguarte vám dá skúsenosť, akú vám nedá žiadna iná jazyková škola na Slovensku. Hovorí za nás množstvo ľudí, ktorí navštevovali Linguarte a úspešne sa naučili španielsky.
Ak nebývate v Bratislave, nevadí, môžete mať hodiny cez Skype a dosiahnuť rovnaké výsledky, ako na osobných hodinách.
Navštívte nás na www.******

Tešíme sa na vás!:)


¡Hola amigos! :) I never liked the boring methods of learning Spanish focused on grammar and endless exercises. That’s why I created my own method and wrote my own book focused on conversation and learning what you need. This new method and book are the basis of creation for the new Linguarte Jazykova skola (www.****** Linguarte will provide you the experience that no other school in Slovakia can give you. You can check it with the quantity of people who have experience Linguarte and have succesfully learned Spanish. If you dont live in Bratislava, you can have lessons via Skype and get the same learning results.

Looking forward to hearing from you

Typy lekcií

Štandardná lekcia

21 € / 55 min

Referencie (63)

+ Pridať referenciu
Katarina B.

Katarina B.

Neoverená referencia

Alejandro is a great teacher who effectively applies his own teaching methods and his emotional intelligence into the student's learning process. Finally I feel that I am progressing from class to class with no suffering and any additional self studying. It is a great pleasure to talk to Alejandro. He helps you to gain enough of confidence to talk about a variety of topics. Thank you for that amazing experience, Alejandro.

Martin M.

Martin M.

Neoverená referencia

Alejandro je úžasný učiteľ. Vďaka svojmu kreatívne rozvinutému štýlu výučby ma dokázal pripraviť v krátkom čase na skúšku a teraz s ním pokračujem v hodinách, aby som si zdokonalil svoju španielčinu. To, čo Alejandro skutočne opisuje, je veta „Kvalita nad kvantita“, pretože keď sa naozaj chcete naučiť španielsky alebo sa pripraviť na španielsku skúšku, nevidím lepšiu voľbu ako Alejandro.

Mária I.

Mária I.

Neoverená referencia

Veľmi dlho som hľadala vhodnú jazykovú školu, ktorá by mi na mojej ceste za španielčinou skutočne pomohla. Doteraz som mala skúsenosť len so slovenskými lektormi. Túto jazykovú školu a hlavne lektora- Alejandra som si vybrala na základene odporúčania môjho známeho. Konečne som našla štýl výučby, ktorý ma naozaj v učení sa jazyka posúva vpred. Na hodiny chodievam s radosťou, pretože ich vnímam ako stretnutie kamošov, ktorí si dobre pokecajú a samozrejme, vždy sa niečo nové naučia. Alejandro je veľmi milý, trpezlivý a ochotný učiteľ! A hlavne, je to pravý španiel, zabudnite tak na nejaké vysvetľovanie v slovenčine - a to je tá správna metóda učenia sa cudzieho jazyka. Ak sa aj Vy rozhodujete pre vhodnú jazykovú školu či dobrého lektora, toto je správna voľba! :) teším sa na ďalšie hodiny španielčiny!

Petra L.

Petra L.

Neoverená referencia

Priatelia! Mnohí z nás prelistovávajú mnohé stránky jazykových škôl, svietiace superlatívami a prísľubmi všemožných zázrakov. Mnohí z nás dospeli už aj k tomu, že sa na vlastnej koži presvedčili o skutočnej výške kvality takýchto škôl a doučovateľov. Navyše je zrejmé, že univerzálne vyhovujúci kurz ani učiteľ neexistuje. Takže je bezpredmetné, koľko nadšených absolventov kurzu sa tu teraz vyjaví zo svojich pocitov. Môžem hodnotiť len subjektívne a povedať Vám, držte sa vlastnej intuície, nič nie je viac a takmer nikdy nesklame. Alejandro na mňa zapôsobil predovšetkým sympatiou a priateľskosťou, ktorá vyžarovala z jeho tváre i úvodných slov k jeho kurzu/ škole. Nepreháňal, neprikrášľoval, písal tak prirodzene a otvorene, akým človekom je. Jeho prístup je veľmi individuálny, čo kvalitu zaručuje, každý potrebuje na svojej ceste za vytúženým cieľom vo vzdelávaní iný prístup a je úžasné, keď existuje niekto, kto Vám ho dokáže dať. Možno nenájdete to isté, čo som našla ja, možno sa rozhodnete inak, zaručiť pocit, tak vlastný, odlišný od človeka k človeku je skutočne nemožné. Ale za seba konštatujem, že som si okrem napredovania v mojich komunikačných zručnostiach v španielčine odniesla ešte omnoho viac, veľmi pekné priateľstvo.

Matus T.

Matus T.

Neoverená referencia

Ciao. Alejando is very committed and talented lector. He is providing sufficient form of study and he always tries to prepare lesson according to your needs. We set up goal to reach level of Basic Spanish Communication level and we re together working to get there. We talk only spanish, which is great. Truly recommend.