Petra S.

Petra S.

Odpovedá do 11 hodín, na 100% správ
100% 11 hod
Prijíma študentov

Petra S.

Prijíma študentov

🥐 Zapni si ZOOM a tvoja francúzska voyage sa môže začať!

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Bonjour milý frankofil alebo frankofilka!

🚀 AKO PREBIEHAJÚ LEKCIE FRANCÚZŠTINY?

1️⃣ Hodiny prebiehajú online cez ZOOM, ktorý ponúka množstvo užitočných funkcií. Okrem zdieľania obrazovky, videa či nahrávky, budeme spoločne písať na interaktívnu "tabuľu" alebo priamo do cvičení.

2️⃣ Počas hodiny budeš trénovať najmä rozprávanie a zameriame sa na správnu francúzsku výslovnosť. Po hodine nájdeš prehľadnú PDF prezentáciu so všetkými poznámkami a zadania/vyhodnotenia domácich úloh prehľadne usporiadané na vlastnej Google Sites stránke.

3️⃣ Pre rýchlejší progres s tebou pravidelne budem zdieľať tipy a zdroje, ako sa obklopiť francúzštinou aj mimo hodiny a ako ju zapracovať do tvojho bežného dňa. So študentmi si napríklad vytvárame sady slovíčok v aplikácii Quizlet a dávam im tipy na užitočné stránky, francúzske pesničky, filmy či kontá na Instagrame.

👩‍💻 KTO SOM?
Volám sa Petra a francúzština je už mnoho rokov mojou srdcovou záležitosťou a verím, že aj tebe pomôžem zamilovať sa do tohto krásneho jazyka. Po 2 rokoch štúdia Lektorstva francúzskeho jazyka na Masarykovej univerzite som absolvovala 8-mesačný pobyt vo Francúzsku. Zložila som všeobecnú štátnu jazykovú skúšku - úroveň C1, mám certifikát učiteľa francúzštiny absolvovaný online vo francúzskej vzdelávacej inštitúcií CAVILAM a tiež ukončené dvojročné Doplňujúce pedagogické štúdium.

🔎 Viac informácií nájdeš na lapetiteoptimiste.sk

À très vite, j'espère ! 😊

Petra

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Radka J.

Radka J.

Neoverená referencia

Som veľmi rada že som si vybrala Peťku ako doučovateľku francúzštiny! Každá hodina bola skvelá, plná zábavných cvičení cez ktoré som sa naučila naozaj veľa nie len o jazyku ako takom, ale aj o kultúre. Vždy z nej žiarila pozitívna energia, a aj to ma motivovalo k učeniu sa tohto nádherného jazyka. :)

Ivana S.

Ivana S.

Neoverená referencia

Peťka ma doučovala cez skype a musím povedať, že som bola veľmi milo prekvapená, aký mala ku mne kamarátsky prístup, bola naozaj strašne zlatá, na hodinu bola vždy perfektne pripravená, hodiny boli kreatívne, vždy sme robili niečo iné, používala videá, obrázky, doplňovačky, hry, atď.., a bola časovo flexibilná. Bohužial kvôli iným povinnostiam som musela s doučkami prestať ale ak sa budem chcieť niekedy k francúzštine vrátit tak bude prvá na koho sa obrátim! :)))