Ján V.

Ján V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Ján V.

Prijíma študentov

.

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň!

Som absolventom bakalárskeho štúdijného odboru matematika a magisterského študijného odboru pravdepodobnosť a matematická štatistika na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského. Ďalej pokračujem v doktorandskom štúdiu aplikovanej matematiky na rovnakej fakulte. S doučovaním mam skúsenosti a myslím si, že som bol aj úspešný. Matematika ma naozaj baví a preto by som rád niekomu pomohol pri osvojovaní zručností z tohto predmetu a podelil sa o svoje vedomosti.

Teším sa na vás!

Vysokoškolskú matematiku doučujem po bližšej vzájomnej dohode.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 60 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Margita D.

Margita D.

Neoverená referencia

Janko doučuje môjho syna piataka pol roka, zlepšil sa v matematike a slovenskom jazyku o 2 stupne. Teší sa na každé doučovanie.

Elena M.

Elena M.

Neoverená referencia

Doučovatela môžem len odporučiť. ..absolvovali sme už dve hodiny a dcéra a jasno. ..tak uvidíme aké budú výsledky v škole

Zodpovedané otázky (79)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ján V.

Určenie intervalov monotónnosti

Dobrý deň, potreboval by som pomôcť s určením definičného oboru a intervalov monotónnosti pre funkciu na fotke. Vopred ďakujem.

Ján V.

Kolko rokov má?

Dobry den, poprosim o vysvetlenie postupu riesenia, dakujem: Katka má dnes narodeniny. Zistila, že o tri roky bude dvakrát staršia ako bola pred siedmymi rokmi. Koľko rokov má dnes Katka?

Ján V.

Potrebovala by som pomôcť s jedným príkladom, konkrétne výpočtom všetkých existujúcich asymptot a definičného oboru tejto rovnice

f (x) = x^2/(x^2+ 4) (inak sa mi to nedalo zapísať) + graf funkcie prikladám ako obrázok - výpočet definičného oboru a všetkých existujúcich asymptot

Ján V.

Dôkazové úlohy

Dobrý deň, potreboval by som poradiť s touto úlohou v prílohe. Nie som si istý, že bude správne, keď začnem riešiť príklad sporom. Vopred ďakujem za rady.

Ján V.

Výpočet koncentrácie [H3O+]

Vedeli by ste mi prosím pomôcť s nasledujúcou úlohou ? Vypočítajte aká je koncentrácia [H3O+] v krvi človeka, ak pH jeho krvi je 7,37.