Patrik M.

Patrik M.

Odpovedá do 37 hodín, na 20% správ
20% 37 hod

Patrik M.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahojte! Som študentom Fakulty riadenia a informatiky na Žilinskej Univerzite kde študujem obor informatika. Navštevoval som Gymnázium bilingválne v Žiline (francúzska sekcia). Milujem čítanie,cestovanie, spoznávanie nových ľudí, jazyky, programovanie, matematiku a športy. Z francúzskeho jazyka mám certifikát DELF B2, a aktuálnu úroveň C1. Som v každodennom kontakte s týmto krásnym jazykom. Čo sa týka matematiky, je to akoby ďalší jazyk, a fakt krásny!!! Takže určite sa jej nemusíš báť.
Ak potrebuješ pomôcť, alebo by si sa chcel naučiť niečo viac z matematiky, z francúzštiny alebo z angličtiny, tak sa ozvi, určite sa nejako dohodneme.


Teším sa!!!

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Gabriela C.

Gabriela C.

Neoverená referencia

Patrik, ako byvaly student bilingvalneho gymnazia zvlada dovysvetlovat vsetky detaily, ktore nestiham zachytit na vyucovani a dokaze pruzne reagovat na moje poziadavky. Ked nepotrebujem francuzstinu, tak preberieme matematiku. Pomaha mi lahsie zvladat studijne tempo, ktore na tak narocnej skole je.

Simona C.

Simona C.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s týmto doučovaním. Vysvetľovanie je vždy zretelné a učivo vysvetlené vždy tou najlepšou formou pre pochopenie.Veľmi odporúčam naozaj spĺňa všetky kritéria.