Patrícia K.

Patrícia K.

Odpovedá do 37 hodín, na 60% správ
60% 37 hod

Patrícia K.

Doučovanie klavíra, hudobná teória, dejiny hudby

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

MOMENTÁLNE UŽ NEPRIJÍMAM NOVÝCH ŽIAKOV :-)

Ahoj!
Si žiakom/žiačkou na strednej odbornej škole pedagogickej a trápi ťa "hudobná"? Alebo si študentom/študentkou na VŠ s pedagogickým zameraním a potreboval/a by si sa zlepšiť v hre na klavíri, v hudobnej teórii a dejinách hudby?
Počas svojej pedagogickej praxe ako učiteľka hry na klavíri (11 ročná prax) sa častokrát stretávam s tým, že ma oslovujú žiaci/žiačky (aj študenti/tky pedagogických fakúlt), že by potrebovali doučiť hru na klavíri a základy v oblasti hudobnej teórie. Ak máš aj ty tento problém a nevieš si dať s nástrojom rady, som tu pre teba :-)
Kedykoľvek ma môžeš kontaktovať a dohodneme sa na hodine klavíra, uvidíš, že spolu to zvládneme ľavou zadnou :-)

Rada tiež prijmem nových žiakov (či už deti alebo dospelých), ktorí sa chcú naučiť hrať na klavír vo svojom voľnom čase. Mám rada cieľavedomých a nadšených ľudí, ktorí chápu, že hrať na hudobný nástroj je postupný a dlhodobý proces, ktorý si vyžaduje pravidelné cvičenie a prípravu. Na hodinách pristupujem individuálne, vyberám notový materiál z rôznych klavírnych škôl, učím samozrejme pri hraní aj teóriu a všetko, čo zlepší Vaše hranie… mojim cieľom je naučiť Vás hrať s porozumením a láskou :-)

NECHAJTE SA VIESŤ A UVIDÍTE, ŽE SA HRAŤ NA KLAVÍRI NAOZAJ NAUČÍTE ;-)

Mám ukončené konzervatórium v odbore hra na klavír (absolutórium DiS.art.) a vysokoškolské štúdium II. stupňa (Mgr.) v hudobnom a pedagogickom odbore.

Teším sa na Vás!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Bea B.

Bea B.

Neoverená referencia

Patríciu sme "zohnali" pre maminku (dochodkyňa) a je veľmi spokojná! Vždy sa vedia dohodnúť na čase stretnutia, venuje sa maminke aktívne, má veľmi milý prístup, je veľmi dôsledná, opravuje chyby, nosí moderné skladby, dáva veľa cvičení na obidve ruky... proste naprostá spokojnosť a môžeme ju iba odporučiť!

Zuzana D.

Zuzana D.

Neoverená referencia

Super pani učiteľka :) veľmi spokojná som nemám čo vytknúť

Vladimir K.

Vladimir K.

Neoverená referencia

Maximalna spokojnosť ako s pristupom tak aj z technikov vyučby