Soňa P.

Soňa P.

Odpovedá do 32 hodín, na 100% správ
100% 32 hod
Prijíma študentov

Soňa P.

Prijíma študentov

Doučovanie s úsmevom

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Blogy

Popis

Dobrý deň , vítam vás na mojom profile. S doučovaním mám niekoľko ročné skúsenosti. Rada pomôžem žiakom ZŠ a SŠ s prípravou do školy. Venujem sa aj ľuďom, ktorí majú záujem sa dozvedieť niečo nové alebo oprášiť svoje znalosti cudzích jazykov. Viem sa časovo prispôsobiť. Každá hodina je robená na mieru pre študenta. Volím individuálny prístup a inovatívne spôsoby výučby. Môžem vám sľúbiť, že po každom doučovaní sa budeme lúčiť s úsmevom na tvári! Nie je nič lepšie ako čas strávený výukou nových vecí. Poďme do toho!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 60 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Michal M.

Michal M.

Neoverená referencia

Každá hodina prebieha vklude podla mojich schopností "neschopností" pomali ale isto postupujeme.Pred hodinou dostanem podklady vypracované na mieru.Silno doporučujem

Nina Š.

Nina Š.

Neoverená referencia

podľa mňa doučovanie je veľmi dobré. Soňa mi toho dosť vysvetlila. Na každú hodinu mi pripraví cvičenia na danú tému, ktoré sú šikovne spracované. Soňa je ako osoba veľmi milá a nápomocná. Pred doučovaním som nevedela, čo mám očakávať od doučovania, ale už prvých minútach telefonátu som vedela, že to bude len dobre. Doučovanie určite len odporúčam.

Branislav Š.

Branislav Š.

Neoverená referencia

Pred hodinou dostanem podklady k nasledujúcej hodine polštiny. Vyučovanie cez Skype prebieha v pohode (pokiaľ internetové spojenie nezlyhá :-) ). Na konci dostanem domácu úlohu, ktorú pošlem pred ďalšou vyučovacou hodinou, kde ju potom zhodnotíme (prípadné chyby opravíme).

Karolína P.

Karolína P.

Neoverená referencia

Soňa je na každú hodinu zodpovedne pripravená a má skvelé vysvetľovacie schopnosti. Doučuje ma poľštinu a výuku prispôsobuje na mieru, ak mám s niečim problém alebo ma niečo zaujíma tak mi to vysvetlí. Má výborné materiály a hodiny prebiehajú v priateľskej atmosfére. Určite ju ako učiteľku odporúčam :)

Blogy (1)

Povinné čítanie - strašiak mnohých študentov

Povinné čítanie už od základnej školy predstavuje pre žiakov strašiaka s veľkým S. Stovky strán, nudné diela bez kontextu a dobrej dejovej línie. Áno, žiaľ, tak žiaci hodnotia mnohé diela z…