Laura P.

Laura P.

Odpovedá do 21 hodín, na 60% správ
60% 21 hod

Laura P.

Doučko rýchlo a efektívne

Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj! :)

ANJ/FR
Ak sa chceš zlepšiť vo francúzštine, či angličtine, som tu pre teba!
Študovala som angličtinu a francúzštinu na francúzskom bilingválnom gymnáziu v Bratislave, tiež na SŠ v Lyone (FR), a teraz tieto jazyky študujem na Karlovej Univerzite v Prahe.
Doučovaniu jazykov sa venujem už 6+ rokov, z čoho som rok učila i v jazykovej škole. Mám veľa skúseností, viem ti pripraviť personalizovaný program, v ktorom sa zameriame na oblasti jazyka, v ktorých sa cítiš neisto a rozvinieme všetky tvoje jazykové kompetencie.
Či už s jazykom začínaš, alebo sa chceš v ňom len lepšie orientovať, či sa chceš hlavne rozrozprávať, všetko sa dá a ja ťa tým rada prevediem.

MONITOR / MATURITA / PRIJÍMAČKY SŠ + VŠ
Čaká ťa jedna z týchto veľkých skúšok? Máš v tom chaos? Máš pocit, že je toho priveľa a nevieš kde začať? Napíš mi!
Pomôžem ti pri prípravách na monitor, na maturitu zo SJL/MAT, tiež s prípravou na prijímacie skúšky SJL/MAT na stredné školy, či gymnáziá a mám skúsenosti i s prípravami na VŠ testy Všeobecných študijných predpokladov SCIO.
Buď sa môžeme spolu poradiť a pozrieť sa na konkrétne témy, ktoré sú pre teba oriešok, alebo ťa môžem celým štúdiom na tieto skúšky previesť od nuly, systematicky a hlavne zrozumiteľne! Všetko natrénujeme, získaš vedomosti a s nimi sebavedomie, a na skúškach zahviezdiš!

DOUČOVANIE ZŠ - SJL, MAT, FYZ
Ak si žiak/čka základnej alebo strednej školy a potreboval/a by si pravidelne pomáhať s domácimi úlohami, či raz za čas vysvetliť a prejsť si nejaké učivo, či sa pripraviť na písomku, napíš mi a spolu sa to naučíme.

Doučujem taktiež deti, ktoré majú problémy s učením. Môžem sa im venovať i dlhšie ako bežnú hodinu a vždy prispôsobujem hodiny ich potrebám, hravo a s trpezlivosťou.

Učím online, profesionálne, s kusom humoru, a vždy v odľahčenej atmosfére. Online priestor nám poskytuje interaktívne prostredie, ktoré nám v učení pomáha a vie ho spraviť zaujímavejším.
Najčastejšie učím cez Google Meet, alebo Discord, v kombinácií s ďalšími platformami, ako napr. Miro, Quizlet, či Anki. Ponúkam individuálne i skupinové doučovanie pre 2-5 žiakov. Jedna doučovacia hodina je rovnako dlhá ako hodina v škole - 45 min. Je možné dohodnúť sa podľa potreby i na hodine dlhšej.

Ak máš otázky, alebo by si si chcel/a so mnou rovno dohodnúť hodinu, napíš mi, rada si vypočujem tvoje potreby a ciele a môžeme na nich začať spolu pracovať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Iveta K.

Iveta K.

Neoverená referencia

velmi mila, ochotna. S metodou vysvetlovania nadmieru spokojna.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Laura P.

Skontroloval by mi prosím niekto túto úlohu ?

Dobrý večer, skontroloval by mi prosím niekto túto úlohu z matematiky ? Ďakujem.

Laura P.

Pomer

Ahojte, tak ešte jedna otázka na pomer: Keď jedna kružnica má polomer 10 a druhá 14, znamená to, že pomer polomerov je 1:1,4?