Denisa P.

Denisa P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod

Denisa P.

Matiky ani chémie sa viac nemusíš báť !

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som absolventkou Fakulty chemickej a potravinárskej technológie v inžinierskom programe biochémia a s doučovaním mám mnoho skúseností. Momentalne sa venujem IT a tak matematika a chemia zostali len mojim konickom.

Ponukam doucovanie cez skype, s ktorym mam uz niekolko skusenosti - ponukam preriesenie vzoroveho prikladu so studentom zdarma :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (14)

+ Pridať referenciu
Renáta S.

Renáta S.

Neoverená referencia

Odporúčam vrelo Denisku , veľmi zlatá,milá,super prístup,trpezlivá. Dcéra je veľmi spokojná a nadšená že jej veľkou pomocou a podporou ,,,, s výborným vysvetlovaním napomohlo zlepšiť si známku Matematiky. Dcéra má vždy radost sa s ňou učiť kvôli jéj príjemnéj a miléj komunikácii. Ďakujeme Deniska a tešíme sa na ďalšie hodiny .

Alena M.

Alena M.

Neoverená referencia

Deniska je šikovné a veľmi milé dievča. Synovi perfektne vysvetlila učivo z matematiky. Môžem len doporučiť. Určite budem s ňou rátať aj na ďalší školský rok.

Patrik H.

Patrik H.

Neoverená referencia

Denisku môžeme len a len odporučiť,pomáhala nám s matematikou a fyzikou a na synovi boli vidieť pokroky po pár hodinách.Takže ak zvažujete pre vaše dieťa doučovanie,je výbornou voľbou.

Milan

Milan

Neoverená referencia

Rodicia ak ma vase dieta problem s ucenim tak Denisa je to najlepsie riesenie pre Vas aj vase dieta,Je neskutocne mila,trpezliva,profesionalna a evidentne vie co robi a ma skusenosti.Moju dceru pripravovala na dva reparaty s matematyky a fyziky a oby dva spravila,da sa povedat ze dcera stych predmetou nic nevedela.Denisa ju to naucila,vysvetlila jej to a mala to aj pochopila...Takze velmi Vam ju odporucam a ja som bol snou nadmieru spokojny.Myslel som ze je beznadejny pripad ale Denisa mi ukazela ze nieje,je to doucovatelka s velkym D.Velmi pekne jej dakujem...

Sylvia W.

Sylvia W.

Neoverená referencia

dakujem za velmi pedagogicky a trpezlivy pristup Denise. doucovala moju dceru na preparat z chemie. mali sme kratky cas, vela uciva. denisa to zvladla vdaka jej pristupu profesionalne a s prehladom. moja dcera pokracuje v studiu vdaka nej....