Marta K.

Marta K.

Odpovedá do 7 hodín, na 90% správ
90% 7 hod
Prijíma študentov

Marta K.

Prijíma študentov

Marta K

Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Vzdelanie: biomedicínska fyzika FMFI UK, konzervatórium BA.
Doučím matematiku, štatistiku, pomôžem s prácou s Word, Excel, PowerPoint. Viem ponúknuť lekcie zobcovej flauty a klarinetu.
Za študentami dochádzam, alebo si dohodneme miesto stretnutia.

Momentálne neberiem nových študentov.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Elena K.

Elena K.

Neoverená referencia

Marta doučovala moju dcéru pred 7 rokmi. Bola super. Dcéra mala problémy s matematikou na ZŠ. Stretávali sa v OC Bory. Miesto možno rušivé, ale Marta bola (a asi aj je😊) veľmi mila, trpezlivá, pokojná. Vytvorila príjemnú atmosféru, dcére s matematikou veĺmi pomohla. Dodnes, keď si na ňu pomyslim, som jej vďačná🙏.

Klára P.

Klára P.

Neoverená referencia

Úžasná spolupráce, veľmi zrozumitelné vysvetlenie daného učiva, pripravenosť na danú hodinu doučovania a veľmi milý a profesionálny prístup. V škole som sa veľmi obávala predmetu štatistika, preto som hneď po pár hodinách vyhľadala pomoc s doučovaním. Hodiny s Martou mi veľmi pomohli z každej stránky a nakoniec som všetko chápala. Bolo to výborné rozhodnutie a viem, že keď budem potrebovať znovu pomôcť s učivom-predmetom, že za kým mám ísť :)

Michal P.

Michal P.

Neoverená referencia

Ak mám byť, úprimný tak nechápem prečo Marta má tak málo recenzií.Doučovanie prebiehalo osobne a trošku na poslednú chvíľu z mojej strany.Marte patrí veľké plus a zároveň poďakovanie,že si na mňa našla čas týždeň pred skúškou.Bol som milo prekvapený jej prístupom.Vedela vysvetliť dopodrobna látku a pripravila mi po poslednom stretnutí aj ďalšie príklady na precvičenie.Vďaka nej som skúšku spravil lepšie ako som sám očakával.Jednoducho Martu odporúčam všetkými 10-timi :)

Viktória H.

Viktória H.

Neoverená referencia

Úplne profesionálny prístup. Doučovanie prebiehalo online formou a Marta bola ochotná prispôsobiť sa dohodnutým časom. Materiál, ktorý som do školy potrebovala si stale včas prezrela a bola schopná vysvetliť ho uplne podrobne. V skratke, Martu Vám odporúčam všetkými 10 :)

Tibor O.

Tibor O.

Neoverená referencia

Absolútna ochota, odbornosť a profesionalita. Doučovanie navyše prebiehalo na moje požiadanie prezenčne v knižnici, čo mi skutočne pomohlo. Kombinácia záujmu a vysokého intelektu, jednoznačná voľba.

Zodpovedané otázky (17)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Marta K.

Biológia

Dobrý deň vedel by niekto tuto otázku? Ďakujem za odpoveď 😊

Marta K.

Biológia

Dobrý deň vedel by niekto tuto otázku? Ďakujem za odpoveď 😊

Marta K.

Pomoc s úlohou z matematiky

Moj syn potrbuje pomoct z ulohami a potrebuje aj vypocti a vysledky 1. Auto má priemernú spotrebu benzínu 5,8 litra na 100 kilometrov. Na koľko kilometrov bude stačiť plná nádrž, ktorej objem je 40,6 litrov, pri rovnakej priemernej spotrebe? 2. Na farme plánovali pozbierať úrodu jahôd za 6 dní…

Marta K.

Matematika

Dobrý deň vedel by mi niekto s týmto pomôcť?

Marta K.

Funkcia

Ku každej funkcii napíš či je rastúca alebo klesajúca a nájdite priesečník s osou x a aj osou y