Eva K.

Eva K.

Odpovedá do 19 hodín, na 30% správ
30% 19 hod
Prijíma študentov

Eva K.

Prijíma študentov

Angličtina na pracovný pohovor

Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Doučujem cez skype ľudí, ktorí sa chcú dokonale pripraviť na pracovný pohovor v angličtine. Prípravu "šijem na mieru" a hodiny sú prevažne konverzačné. Mám trpezlivý, zodpovedný a motivujúci prístup a kladiem dôraz na Vaše individuálne potreby.

Taktiež pomáham ľuďom pripraviť sa na viackolový pracovný pohovor v slovenčine.

Ak si potrebujete zlepšiť angličtinu do práce (Business English), pomôžem Vám "rozrozprávať sa". V prípade ďalších otázok ma pokojne kontaktujte.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (16)

+ Pridať referenciu
Karol V.

Karol V.

Neoverená referencia

Profesionalny a zodpovedny pristup, dlhodoba spokojnost, odporucam

Viktor C.

Viktor C.

Neoverená referencia

Pripravena na kazdu hodinu, neberie to len ako zarobok. Dava do toho srdce. Hodiny vzorovo pripravene, odo mna len +++. Viem porovnavat a TOP!

Dana I.

Dana I.

Neoverená referencia

Evka je fantastická! :) Už po prvých minútach konverzácie zo mňa opadlo zvyčajné napätie z rozprávania v angličtine. Vidno, že svoju prácu má naozaj rada a celý čas jej nechýbal úsmev na tvári. :) Je trpezlivá a dôsledná. Teším sa na ďalšie hodiny! ;)

Michaela G.

Michaela G.

Neoverená referencia

Evka je veľmi profesionálna lektorka. Oceňujem jej individuálny prístup, obsah skype hodín prispôsobuje mojim potrebám. Pomohla mi s prípravou na pracovný pohovor, hodiny sú dynamické a príjemné, vždy sa snaží poradiť a podporiť. Vrelo odporúčam!

Erika P.

Erika P.

Neoverená referencia

Evka je 100% profesionalka. Vyborne,zaujimave hodiny, pri ktorych preleti cas az moc rychlo ;-) presne vie kde ma clovek nedostatky,na ktore sa zameria a prisposobuje ucivo priamo na mieru. Velka spokojnost a mozem ju len doporucit.