Jana V.

Jana V.

Odpovedá do 8 hodín, na 30% správ
30% 8 hod

Jana V.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

So skúsenosťami z jazykovej školy a pobytmi v zahraničí doučujem osobne/via Skype angličtinu a nemčinu podľa osobitných požiadaviek klienta, od základov až po odbornú terminológiu v oblasti obchodu, logistiky, práva. Sústreďujem sa na KOMUNIKÁCIU v danom jazyku, klient nie je pasívnym poslucháčom ale pracujeme na základe aktívneho dialógu v danom jazyku. Gramatika je vysvetľovaná v rámci konkrétnej lekcie priebežne a klient dostáva písomné zadania na doma, pomedzi vyučovacie hodiny. Rovnako sa na mňa môžete obrátiť s potrebou neúradných prekladov resp. s prípravou na pohovor.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Jaroslav K.

Jaroslav K.

Neoverená referencia

Janka je vzdy perfektne pripravena na hodinu, profesionalny pristup, vynikajuca komunikacia. Vyucba ma vzdy "smrnc", je dobra v konverzacii, vysvetleni gramatiky. Osobitne ocenujem uroven "business english" a napaditost vyucby.

Magdalena F.

Magdalena F.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť!!! Hodiny s Jankou sú nápadité, veselé, motivujúce. Urobila som obrovské pokroky v mojej nemčine a za to som pani Janke veľmi vďačná. Vrelo odporúčam každému, kto sa chce zbaviť strachu z nemčiny a naučiť sa hovoriť v tomto jazyku. Magdaléna