Šimon L.

Šimon L.

Odpovedá do 48 hodín, na 60% správ
60% 48 hod+
Prijíma študentov

Šimon L.

Prijíma študentov

Doučovanie Angličtiny prostredníctvom SKYPE

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Hello!

Volám sa Šimon, aktuálne študujem v zahraničí, konkrétne v Holandsku. Vyštudoval som Obchodnú akadémiu - bilingválne štúdium angličtine. Popri štúdiu som absolvoval niekoľko výmenných projektov v zahraničí (Turecko, Estónsko, Anglicko) ako aj letné štúdium v Londýne.

Skúsenosti s doučovaním mám rozsiahle a to od študentov základnej školy, po prípravu na maturitu z angličtiny alebo odborných predmetov v angličtine až po dospelých.

Vyučujem interaktívnou a prevažne komunikatívnou metódou. Na vyučovanie používam svoje osvedčené materiály, ktoré poskytnem danému študentovi. Takže nie je potreba si kupovať žiadne učebnice :-). Študentovi viem poskytnúť aj elektronické knižky na čítanie - taktiež v závislosti od úrovne.

Výučba prebieha cez SKYPE.

Ponúkam doučovanie rôzneho typu - príprava na maturity, príprava na príjmacie skúšky, príprava na pohovor, business angličtina, konverzácie, prípadne angličtina vhodná na cestovanie a rôzne iné.

Vyučovacia hodina trvá 60 minút a jej cena sa pohybuje od závislosti od intenzity a úrovne angličtiny. Výška sumy doučovania po dohode. V prípade záujmu, ma neváhajte kontaktovať.

KONTAKT
Tel.: ********
Email: *****@***

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Viera B.

Viera B.

Neoverená referencia

So Šimonom som bola veľmi spokojná, doučoval ma anglický jazyk. Nemal problém si vymeniť hodiny, venoval sa príkladne, bol vždy pripravený na doučovania, ochotný pomôcť, poradiť. Odporúčam.