Dominika V.

Dominika V.

Odpovedá do 4 hodín, na 10% správ
10% 4 hod

Dominika V.

Kvalitné hodiny spevu, hra na klavir a hudobná prípravka pre všetkých

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda

Popis

Chceš sa naučiť spievať a dozvedieť sa čo najviac o hlasovej technike? Chceš si zväčšiť svoj hlasový rozsah a spievať bez námahy? Ak áno, ponúkam ti: - (výučbu spevu ktorá trvá 45min. =20€ alebo 60min =25€ alebo hodiny pre deti 35min. = 15e).
Širokospektrálnosť vyučovaných žánrov (opera, muzikál, pop, rock, šansón...) - vyučovanie prebieha u mňa doma v Hornej Potôni
Spievanie z podkladov na profesionálnu aparatúru, práca s mikrofónom.Štúdium spevu pre všetky vekove kategorie - amatérov, začiatočníkov, pokročili i profesionálov - kompletná príprava na konzervatórium= odbor spev alebo hudobno dramatické( hudobná teória, klavír, spev, umelecký prednes...), alebo iné umelecké školy s hudobným zameraním - príprava na spevácke súťaže - vzdelávanie v oblasti hudobnej teórie a dejín hudby. Možnosť nahratia skladby- vlastné domáce štúdio. Mám absolvované konzervatórium v Bratislave v odbore klasického spevu a muzikálového spevu. Tiež som vyštudovala Univerzitu Komenského- pedagogicku fakultu v odbore hudobné umenie. Mám odborné znalosti v tomto odbore, taktiež niekoľko ročnú prax v učení či už súkromne alebo na umeleckých školách ako pedagóg spevu. Mam skúsenosti v rôznych Tv suťažiach (superstar,x-factor...) ale aj prácu v Tv ako vokalistka,spievanie s kapelou.Mám za sebou kurz vocal coach v Taliansku zameranú na techniku gospelového a pop spevu. Pre centrum voľného času Klokan som organizovala rôzne spevácke súťaže ako aj hudobné podujatia. Som organizátorka 1 ročníka online súťaže hľadá sa hviezda pop star v cvč Klokan. Som pedagóg spevu, hudobnej teorie a klavíru .
Ak máš záujem naučiť sa niečo o spievaní neváhaj a napiš mi na seba mail kontakt ja sa ti ozvem
Ponúkam aj hodiny hry na klavír pre deti a začiatočníkov 30min. 15e


* Ponúkam možnosť aj online hodín

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min