Danka L.

Danka L.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod

Danka L.

Profesionálna ONLINE lektorka francúzštiny, taliančiny a španielčiny

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte :-)

Som povolaním lektorka románskych jazykov- francúzštiny, taliančiny a španielčiny už so 17 ročnou praxou.

Francúzštinu som si zamilovala ešte počas štúdia na francúzskom bilingválnom gymnáziu, ktoré som ukončila aj štátnou jazykovou skúškou na úrovni C1 a tiež neskôr všeobecnou štátnicou na úrovni C2. Nadšenie pre tento jazyk rada odovzdávam ďalej aj mojim študentom :-)

Čo sa týka taliančiny, tiež mám úroveň C2 certifikovanú štátnou jazykovou skúškou. Často chodievam do Talianska za známymi, je to pre mňa už ako druhá rodná reč :-)

Španielčina je krásna, moja srdcovka, študovala som ju 7 rokov a taktiež mám z nej štátnu skúšku na úrovni C2. Okrem toho, že ju doučujem, aktívne ju používam v dennej komunikácii.

Poskytujem lekcie na mieru obsahom aj intenzitou, učím/ doučujem všetky vekové kategórie a úrovne, gramatiku aj konverzáciu. Pripravím aj na maturitu, pracovné pohovory či štátnice. Zadarmo poskytujem všetky učebné materiály, články na čítanie, cvičenia, slovnú zásobu a posluchy.
Doučujem.v časoch 8:00-18:00 cez pracovné dni- termíny je možné dohodnúť fixné, alebo flexibilné.

Som majiteľkou siete online jazykoých škôl- LINGUA GROUP. Doučujem cez skype, zoom, microsoft teams, whatsapp, google meet aj faceboook messenger :-) Platba za lekcie je možná aj na faktúru.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (33)

+ Pridať referenciu
Matej H.

Matej H.

Neoverená referencia

Danka je skvelý človek aj skvelá lektorka. Je milá, ústretová, priateľská aj empatická, precízna, systematická, vždy pripravená a pohotová, ochotná dovysvetľovať, ak človek niečomu nerozumie. Poriadne pripraví, precvičí potrebné, preskúša. Zameriava sa podrobne na všetky roviny jazyka. Trénuje slovíčka, výslovnosť, gramatiku, štylistiku, konverzáciu... prosto všetko. FRJ som sa učil pred časom rok, no musím povedať, že s Dankou ma baví a zdá sa mi byť nesmierne ľahká, pútavá a zábavná. Aj vďaka nej pomerne rýchlo napredujem. Danku ako lektorku môžem len odporučiť. Sám s ňou rátam aj pri výučbe ďalších cudzích jazykov. :-)

Odpoveď doučovatela:

Matej, ďakujem za krásnu referenciu :-) Merci beaucoup!

Maria S.

Maria S.

Neoverená referencia

Po prvýkrát som si dala na online štúdium talianskeho jazyka a vybrala som pri práve Danku náhodne pri videní reklamy v Bratislave. Chcela som to len vyskúšať ako mi to pôjde na diaľku, ale v skutočnosti sa to pre mňa stala úžasná skúsenosť a tiež hoby. Dankin spôsob výučby je veľmi efektívny a hodiny s ňou sú vždy motivačné a zaujímavé. Nielenže ma úspešne vedie štúdiom, ale tiež vo mne podporuje priazeň k tomuto krásnemu jazyku. Určite odporúčam!

Odpoveď doučovatela:

Grazie mille :-) Sei bravissima!

Tomáš Š.

Tomáš Š.

Neoverená referencia

Skvelý prístup, odbornosť a flexibilita. Vrelo odporúčam.

Veronika

Veronika

Neoverená referencia

Hodiny talianciny s Dankou nie su nikdy nudne, vzdy vsetko perfektne vysvetli a hodina ubehne ani neviete ako:-) uz po kratkej dobe mozem povedat, ze vidim pokroky. Urcite odporucam!

Ján K.

Ján K.

Neoverená referencia

Skvelý prístup a odbornosť. Flexibilita - môžem prísť vtedy, keď to vyhovuje mne a hodiny sú šité presne mne na mieru.