Abigail L.

Abigail L.

Odpovedá do 48 hodín, na 20% správ
20% 48 hod+
Popis Referencie

Popis

Zdravím všetkým 🙋

🇬🇧 som native speaker (národnosťou Veľká Británia)
💯 doučovaním sa venujem od roku 2012
📚 sústreďujem sa najmä na konverzáciu avšak poskytujem prehľad aj z gramatiky, Business English (všeobecné poznatky vhodné do kancelárii), príprava na maturitu, pomoc s učívom/DÚ/projekty
📂 učenie z vlastný podkladov
💻 lekcie prebiehajú online cez Skype (45/60min)
💰 ZŠ & SŠ- 7€/45min
💰 VŠ + dospelí 10€/60min
🕰️ iba soboty v čase od 9:00-13:00
(❌️ 9:00-10:00 - obsadené ❌️)
💬 recencie mám (poskytnem v správe)
📩 podrobnejšie informácie rada poskytujem v súkromnej správe

Teším sa na nových študentov!

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Any M.

Any M.

Neoverená referencia

Veľmi milá doučovateľka, doučovala ma priamo u nás na firme. Mávali sme najmä konverzácie na rôzne témy ale ochotne mi vysvetlila úplne všetko čo som chcela vedieť aj z gramatiky. Bola som veľmi spokojná :)

Robert K.

Robert K.

Neoverená referencia

Milá a veľmi príjemná doručovateľka. Môžem iba odporučiť. Doučovanie som mával vo firme kde za mnou pravidelne chodila na dohodnutú hodinu. Vždy si nosila a vedela poskytnúť študijný materiál. Hodiny boli veľmi príjemné a prínosné. Super prístup !

Jana L.

Jana L.

Neoverená referencia

Milá a príjemná doučovateľka, vrelo odporúčam, chodí doučovať môjho syna, vysvetlí mu učivo, gramatiku, pripraví ho na písomky a vypracuje mu úlohy na precvičovanie učiva. Sme s ňou spokojní.

Atila H.

Atila H.

Neoverená referencia

Odporúčam každému, kto chce posunúť svoju angličtinu na úplne inú a vyššiu úroveň. Či už ide o študentov, cestovateľov, ktorí chcú v zahraničí plynule konverzovať, alebo profesionálov z oblasti biznisu a managementu. Profesionálny a zároveň hlboko ľudský prístup. Štúdium s Ebi má jednu obrovskú výhodu, a síce že dokonale ovláda angličtinu (je to jej materinský jazyk) a zároveň aj slovenčinu. MVDr. A. Hančák

Eliška Ž.

Eliška Ž.

Neoverená referencia

Skvelo ju odporúčam, od 5 ročníka doučuje môjho syna,robia spolu úlohy, projekty, vysvetlí mu učivo aj ostatné veci, keď niečomu nerozumie. Som nadmieru spokojná.