Silvia B.

Silvia B.

Odpovedá do 48 hodín, na 80% správ
80% 48 hod+
Prijíma študentov

Silvia B.

Prijíma študentov

Hallo či ciao! Tip top hodiny podľa vašich predstáv. Mrkni moje recenzie :)

Cena Od 40 €/hod
Preferované časy: poobede
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Momentálne ponúkam hodiny formou SKYPE, keďže žijem mimo Slovenska :) Super metóda ako sa odvážiť rozprávať hneď od začiatku alebo ako sa rozbehnúť v komunikácii :)
Na úvod ponúkam 30minút zDARma s nastavením úrovne, materiálov a požiadaviek! Podľa nej sa rozhodnete, či nás to spolu baví :) :) :)

Vytvorím vám hodinu PODĽA VAŠICH PREDSTÁV (konverzácie, gramatika, podpora a sprevádzanie pre učenie aj v čase, keď hodiny nemáme, ponúknem rôzne metódy ako dosiahnuť váš cieľ, rôzne inovatívne a zábavné metódy, tipy, ako sa učiť cudzí jazyk, ako sa ich učia polygloti (ľudia, ktorí rozprávajú viacerými cudzími jazykmi) a iné! Proste tip top individiduálne hodiny, presne tak, ako si ich želáte. Veď mrknite recenzie :) :) :)

Ein herzliches hallo an alle!! :) Ciao a tutti!

Som vyštudovanou germanistkou (o taliančine čítaj trošku nižšie) v dvojodbore so psychológiou, čo sa snažím využívať aj pri svojich hodinách. Zároveň som študovala aj rok na Humboldtovej univerzite v Berlíne, pocestovala som zopár nemecky hovoriacich miest, mám skúsenosti s výučbou, aj so zahraničnými študentmi. Na zvýšenie mojej odbornosti som absolvovala aj kurzy správnej výslovnosti, štylistiky, frazeologizmov, a zároveň aj skúšku s úrovňou C2 Európskeho referenčného rámca (Existuje 6 úrovni od A1-C2). Absolvovala som taktiež pobyty v Taliansku, certifkát na úrovni C2.

Mám rada prácu s deťmi avšak zároveň mám veľmi rada prácu s mladými, či dospelými, ktorí si chcú osvojiť cudzí jazyk :) Pracovala som už aj zopár rokov ako súkromná lektorka, či lektorka na jazykových školách. Posledné roky som taktiež pracovala na jednej z najlepších škôl na Slovensku z pohľadu invovácie a kreatívneho vyučovania. Ako vidíte, snažím sa stále zlepšovať, aby som vedela do výučby priniesť hodnotné veci, a aby ste sa učili nemecký/taliansky jazyk kvalitne a tešili sa na naše spoločné hodiny :)

Naučím od základov alebo doučím nemecký/taliansky jazyk, pomôžem s úlohami, prípravou na maturitu, na skúšku, pomôžem s naštartovaním alebo zlepšením komunikácie v nemeckom/talianskom jazyku, s písomným prejavom a podobne.

Na hodinách sa snažím rozprávať len nemecky/taliansky (prípadne dvojjazyčne pre začiatočníkov). To vám pomôže hneď od začiatku nebáť sa niečo v nemčine/taliančine hovoriť a začínate myslieť v jazyku, v ktorom rozprávate. A to je dôležité :)

Pracovať môžeme s materiálmi, z ktorých potrebujete danú učebnú látku prebrať, prinesiem doplňujúce materiály alebo tie, ktoré budú potrebné. Proste tak, aby ste boli spokojní :) či už ide o prácu, koníček, cestovanie, korekciu prác a iné.

Cena za individuálnu 60min. hodinu je 25eur. Pri deťoch odporúčam 45min. hodiny. (20eur)

Pre bližšie informácie sa nebojte napísať mi správu a opýtať sa :)

Teším sa na naše spoločné hodiny! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

40 € / 55 min

Referencie (32)

+ Pridať referenciu
Monik B.

Monik B.

Neoverená referencia

So Silviou mám online hodiny už vyše roka. Jej metódy mi pomohli nájsť stratenú motiváciu k učeniu a zlepšeniu si gramatiky. Silvia má veľmi veľa bohatých skúseností, ale hlavne trpezlivosti, začo som jej veľmi vďačná. Vrelo odporúčam.

Marek M.

Marek M.

Neoverená referencia

So Silviou mávam hodiny nemčiny 2x týždenne. Veľmi oceňujem jej prístup ku každej hodine, nakoľko učivo ktoré prechádzame si potrebujem iba upevniť a precvičiť je veľmi fajn že dokáže flexibilne prispôsobiť každú hodinu ešte počas jej priebehu takže sa vieme sústrediť na tie časti gramatiky ktoré mi nie sú jasne a naopak nestrácame čas cvičeniami ktoré sú mi známe. Oproti kurzu v jazykovej škole tu takisto vidím bonus v tom, že pri konverzačných a iných úlohách môžem cielene zlepšovať svoju slovnú zásobu v smere, ktorý je pre mňa dôležitý. Silviu viem odporučiť každému, kto si chce seriózne zlepšiť svoju nemčinu a možnosť vyučovania formou Skype je pre mňa iba bonus ktorý pridáva na komforte.

Ladislav P.

Ladislav P.

Neoverená referencia

Začali sme 1. mája. Ak sa dá, máme dve hodiny týždenne večer.Nemčinu potrebujem kvôli budúcemu zamestnaniu a je to pre mňa náročné. Ak by som nemal takúto trpezlivú učiteľku, sám nemám šancu ani začať. Po zopár lekciách a základnej slovnej zásobe sú hodiny takmer zábavné a aj na päťdesiatnika sa čosi nalepí, hoci som úplný začiatočník.

Silvia K.

Silvia K.

Neoverená referencia

Silvia je úžasná učiteľka. Mám s ňou absolvované hodiny nemčiny a som veľmi spokojná. Núti a svojím postojom aj inšpiruje ma k rozprávaniu a zároveň používaniu gramatiky. Má veľa materiálov z ktorých môžem čerpať a sú veľmi zaujímavé. Vždy ma opravuje a pomáha mi. Vie veľmi dobre vysvetľovať a má aj veľkú trpezlivosť. S ňou ma aj učenie nemčiny baví. Odporúčam

Michal K.

Michal K.

Neoverená referencia

So Silviou mám momentálne hodiny nemčiny cez Skype. Je to prvý krát, čo som skúsil túto formu výučby a bol som milo prekvapený. Silvia je na hodiny vždy pripravená, vie ponúknuť množstvo materiálov a spôsobov ako žiakovi pomôcť. Konverzácie sú s ňou super a veľmi mi pomohli sa nejak do toho jazyka dostať. Za mňa môžem povedať, že je to najlepšia lektorka akú som kedy mal.. :)