Lucia P.

Lucia P.

Odpovedá do 48 hodín, na 10% správ
10% 48 hod+

Lucia P.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som čerstvá absolventka lekárskej fakulty na Univerzite Komenského. Chémiu a biológiu som mala rada odmalička a to sa odzrkadlilo aj na mojom štúdiu. Počas celej strednej školy som doučovala tieto 2 predmety mojich spolužiakov.
Mám skúsenosti aj s malými deťmi a venujem sa mi už pár rokov aj ako animátorka.
Veciam rada rozumiem, mám svoj systém a veľmi rada pomôžem vašej ratolesti nájsť ten jej :)

Samozrejme keďže prijímačkami na medicínu som si prešla len nedávno, mám to v čerstvej pamäti, a sama som prešla doučovaniami takže mám slušný prehľad čo potrebujete aby ste uspeli.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Klára T.

Klára T.

Neoverená referencia

Lucka je skvelý doučovateľ, s vlastným systémom odskúšaným na mnohých študentoch. Dáva robiť testy, aby vás čo najreálnejšie pripravila na skutočné prijímačky, a napriek tomu, že som tomu na začiatku neverila a vadilo mi to, že tým trávime spolu čas, bolo to absolútne kľúčové aby som sa dostala na medicínu. Okrem testov je Lucka schopná vysvetliť akúkoľvek tému ktorú potrebujete a rada pracuje systematicky, čo je pre budúceho medika podstatné (vlastné skúsenosti :) ). Jednoznačne ju naozaj odporúčam pre každého kto to s medicínou myslí vážne a je ochotný seriózne pracovať.

Martina L.

Martina L.

Neoverená referencia

Lucku môžem na 100% len odporučiť. Je to extrémne milý človek, je systematická a svedomitá. Ja osobne mám trochu problém s disciplínou a Lucka mi napriek tomu pravidelne zadávala prácu ktorú sme sa dohodli a nenechala ma vyhovárať sa, čo som extrémne ocenila. Na každé doučovanie bola vynikajúco pripravená, vyrábala vlastné testy a vždy vedela vysvetliť všetko čo som potrebovala. Na mojej strane panovala absolútna spokojnosť a ak budem potrebovať doučovanie aj na medicíne, určite ju oslovím.

Linda V.

Linda V.

Neoverená referencia

Doučovanie s Luckou určite každému odporúčam :) Na prijímačky ma pripravovala viac ako rok a aj napriek náročnému štúdiu si na mňa vždy našla čas.Hodiny s ňou boli super a vždy som sa na ne tešila, všetko mi vždy vysvetlila ak som niečomu nerozumela, a vždy bola super pripravená na hodiny s rôznymi materiálmi :) Hlavne vďaka nej a jej trpezlivému prístupu sa mi podarilo dostať sa na Lekársku Fakultu v BA aj napriek tomu že som chodila na strednú školu úplne iného zamerania a nemala som žiadne základy BIO a CHEM.Takže ak hľadáte doučovateľa ktorý vie veci vysvetliť a rozumie im,je trpezlivý, a na hodiny s ním sa budete tešiť, potom určite kontaktujte Lucku :)