Alena R.

Alena R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 50% správ
50% 1 hod
Prijíma študentov

Alena R.

Prijíma študentov

Francúzština online aj osobne v Stupave

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Učenie je mojím potešením a s radosťou odovzdávam svoje vedomosti tým, ktorí majú záujem...

Učím francúzštinu v Stupave, začiatočníkov aj pokročilých, viem dochádzať do Lozorna, Dúbravky, Devínskej Novej Vsi a do niektorých častí Bratislavy. Ponúkam súkromné hodiny pre jedného (dvoch). Cena a termín dohodou. Doučujem aj vo firmách väčšie skupiny žiakov. Mám dlhoročné skúsenosti, viem pripraviť na všetky úrovne jazykovej skúšky DELF a DALF, úspešne pomôžem študentom bilingválneho štúdia a žiakom francúzskeho lýcea.
Taktiež doučujem slovenský jazyk ako cudzí jazyk pre študentov zo zahraničia.

#doucovanie #francuzstina #francuzsky jazyk

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Slavka S.

Slavka S.

Neoverená referencia

Som velmi spokojna s doucovanim mojej dcery, ktore prebiehalo osobne aj cez skype na velmi dobrej urovni. Dcera velmi napreduje, pani Alenke patri nasa velka vdaka:-D.

Zuzana M.

Zuzana M.

Neoverená referencia

Prestavte si, ze mate 15 rocnu dceru, ktora sa chce ucit po francuzsky. A teraz si predstavte, ze s radostou chodi 2x do tyzdna na 2 hodiny na francustinu, Vysmiata chodi na hodiny a vysmiata chodi aj z hodin francustiny. Doma bez reptania robi ulohy...Predstavte si, ze kazdych 6 mesiacov ide na skusky na Francuzsky institut. A zasa je o level vyssie, lebo skusky urobi vyborne. Laska a motivacia ku francustine sa dostane do urovne, ze Vasa dcera odide studovat na lyceum do Belgicka :-) Tak a teraz koniec predstavam. Ano, je to realita. Chodte si vyskusat tie skvele hodiny francustiny s p.uc.Alenkou, ktora ma vzdy usmev na perach, dobru naladu a vie ucit, naucit, motivovat, pripravit na skusky. P.uc.Alenka miluje to co robi a je to na nej aj vidiet a citit. Nasa dcera si ju nevie vynachvalit, prebudila v nej lasku k francustine a to je zaklad na kt.sa da stavat. Merci :-)

Natalia J.

Natalia J.

Neoverená referencia

Alenka doucuje moju 12 rocnu dcerku, ktorej velmi pomaha nielen s ucivom v skole ale aj s konverzaciami. Velmi jej dakujeme ako jej vo vsetkom pomaha, je mila, ustretova ale aj "prisna" v spravnej miere samozrejme. Co velmi ocenujem je to,ze Alenke velmi zalezi na tom aby vedela a ake vysledky dcerka dosahuje v skole. Vrelo ju odporucam vsetkym co chcu naozaj nieco vediet! My sa na nu tesime znovu po lete...❤️

Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Pani Alenku, ako učiteľku francúzského jazyka môžem vrelo odporúčať. Učí dcéru (11) od 9/2016. Dcéra sa do francúštiny úplne zamilovala. Pani Alenka je flexibilná, pokojná, vie vysvetliť látku a zaujať, na konci hodiny aj sa chvíločku s Fj zahrať. :)

Renáta P.

Renáta P.

Neoverená referencia

Alenka je super učitelka, bodaj by boli takí všetci učitelia... Je pohotová, opravuje všetky moje chyby, vysvetľuje na mnohých príkladoch s vynikajúcimi materiálmi, schopná debatovať na všetky možné-nemožné témy, s obrovskými skúsenosťami a vždy flexibilná. Vysvetlí aj x-krát, kým mi vedomosti nenaleje do hlavy. Určite odporúčam.