Zuzana Ž.

Zuzana Ž.

Odpovedá do 48 hodín, na 20% správ
20% 48 hod+

Zuzana Ž.

Matematiky sa už viac nebojím !

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte,

som študentkou doktorandského štúdia na Žilinskej univerzite. Rada pomôžem všetkým, ktorí sa trápia s matematikou, či už na základnej, strednej alebo vysokej škole. S doučovaním mám už viac než 8 ročné skúsenosti.
Počas môjho štúdia som sa venovala matematike a geometrii.

Časovo som flexibilná, osobne doučujem v Žiline.

Vzhľadom na súčasnú situáciu doučovanie je možne aj online.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (31)

+ Pridať referenciu
Marián Ž.

Marián Ž.

1 odučená lekcia

Zuzana mi veľmi ochotne pomohla dovysvetliť každý detail, ktorý mi ušiel počas môjho štúdia. Má široký prehľad znalostí geometrie a deskriptívnej geometrie. Odporúčam všetkým študentov technických zameraní!

Veronika D.

Veronika D.

Neoverená referencia

Zuzka je výborná doučovateľka matematiky aj geometrie.Pomohla mi prejsť vysokoškolskú matiku a urobiť z nej skúšku. Je trpezlivá, vráti sa k veciam, ktoré sú nejasné, a dáva si záležať, aby jej študenti všetko pochopili. 🙂

Adela S.

Adela S.

Neoverená referencia

Zuzka mi pomohla prejsť cez skúšku z inžinierskej geometrie za čo som jej veľmi vďačná. Je to úžasná učiteľka s kamarátskym prístupom, ktorej nerobí problém vrátiť sa aj k veciam ktoré už boli vysvetlené.

Tatiana F.

Tatiana F.

Neoverená referencia

Zuzana pomohla synovi s úspešným absolvovaním skúšky z inžinierskej geometrie, bol spokojný aj s učebnými metódami a môžeme Zuzanu odporučiť aj ďalším záujemcom. Ďakujeme.

Martina S.

Martina S.

Neoverená referencia

Zuzana je skvelá doučovateľka matematiky. Pripravila dcéry na prijímačky na gymnázium ktoré úspešne zvládli, za čo jej veľmi ďakujeme. Učivo a následne cvičenia vie prispôsobiť schopnostiam žiaka. Je trpezlivá, pri probléme sa pozastaví. Má zmysel pre humor, takže prípadné stresy rýchlo zmiznú. Vrelo ju odporúčam.