Pavol V.

Pavol V.

Odpovedá do 12 hodín, na 90% správ
90% 12 hod

Pavol V.

Doučko, pri ktorom nezomrieš od nudy a zároveň sa niečo naučíš :)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ahojte :)
volám sa Paľo, mám 22 rokov a práve končím štúdium réžie na VŠMU v Bratislave.
Počas štúdia som absolvoval veľa študijných pobytov v zahraničí - najdlhší, polročný pobyt som strávil na univerzite Sorbonne v Paríži a ešte pred štúdiom na vysokej škole som študoval na španielskom bilingválnom gymnáziu.

Rád budem s Vami konverzovať v anglickom, španielskom, či francúzskom jazyku a budem sa naplno snažiť, aby som Vám vyhovel v potrebách Vášho štúdia.

Okrem jazykov sa zameriavam na Geografiu, Históriu a Dejiny umenia, ktoré patria medzi oblasť môjho pôsobenia a záujmu. A neopomenúť nemôžem ani matematiku (z ktorej som v španielskom jazyku maturoval) a slovenčinu, ktoré rád doučím základný stupeň študentov.
Doučovanie vnímam ako obojstrannú výmenu poznatkov. Nie som "native speaker" ani génius, ktorý dokáže všetky gramatické pravidlá vysypať z rukávu, no snažím sa naslúchať potrebám študentov a pripravovať sa na hodiny v dostatočnom predstihu, aby som sa cítil vo výučbe suverénne a isto.

Vo voľnom čase sa aktívne venujem športu a hudbe. Plávam, leziem, chodím po horách a po Bratislave sa snažím využívať čo najviac jazdu na bicykli. Okrem toho hrám na klavír a gitaru.
V lete už od svojich 15 rokov navštevujem ako vedúci detský tábor, v ktorom sa naplno venujem práci s deťmi.