Maria H.

Maria H.

Odpovedá do 7 hodín, na 60% správ
60% 7 hod

Maria H.

Nemecky jednoducho a zrozumiteľne

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte ;-) Pracovala a študovala som 13 rokov vo Švajčiarsku. Každodenná nemčina sa stala mojím koníčkom. Rada vás naučím, doučím, poradím v situáciách, vysvetlím jednoducho a zrozumiteľne gramatiku. Mojou silnou stránkou je konverzácia, úroveň C1.
Takže hor sa na nemčinu. Teším sa na Vás ;-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Michal B.

Michal B.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojný s výučbou nemčiny ,čo sa týka po gramatickej stránke , konverzácie , prístupu , flexibility. Ako výhodu výučby sú skúsenosti zo zahraničia , , ktoré obohatili moju slovnú zásobu a porozumenie v hovorovej nemčine. Celá hodina prebieha v príjemnej atmosfére a hlavne všetko v nemčine , na chyby vždy upozorní a opraví a vysvetli danú problematiku. Konverzácia prebieha na vysokej úrovni s človekom plynule rozprávajúcim v nemeckom jazyku. Vrelé odporúčam , ktorí sa majú chuť naučiť po nemecky so skúseným človekom. Po určitých hodinách sa viem s vyučujúcou rozprávať po nemecky. Treba len chcieť a snažiť sa.

Elena K.

Elena K.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s priebehom výučby. Veľa praktických rád a skúsenosti ako v skutočnosti v zahraničí rozprávajú. Upozornenie na sleng a ich svojské výrazy. Určite odporúčam :)

V K.

V K.

Neoverená referencia

Na hodine sa cítim príjemne a uvoľnene. Ak sa pomýlim opravíma a vysvetlí kde som spravila chybu. Má široký obzor čo sa týka výučby. Vie poradiť aký spôsob výučby je najlepší. Ďakujem =´-´=

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Maria H.

Gramatika

Dobrý deň potrebujem vypracovať tieto úlohy 13,14.