Justin W.

Justin W.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod
Prijíma študentov

Justin W.

Prijíma študentov

English lessons with native speaker from USA / Výučba angličtiny rodeným američanom z USA

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

My name is Justin Webb and I am from the Maryland, USA. I came to Slovakia in May 2014 and began to teach English. Now I live and provide English lessons in Bratislava.

I can teach anyone from beginner to advanced. I can also prepare you for business meetings or for state exam. Don´t worry about your level of English.

I always take the individual approach when teaching English. Let me know, what you want to learn and I will prepare a tailor made course for you. I find this to be the best way to make quality lessons for my students.

Would you like:
– to learn business English,
– to improve your vocabulary for various (of your choice) topics
– to prepare for the high school exam or certificate
– to watch the English movies without subtitles
– to learn, how to use English grammar

Contact me and i will prepare the English lessons according to your wishes in person or per skype.

***Slovenská verzia***

Moje meno je Justin Webb a pochádzam z Marylandu v USA. Prišiel som na Slovensko v máji 2014 a začal som učiť angličtinu. Teraz žijem a poskytujem hodiny angličtiny v Bratislave.

Učím každého od začiatočníkov po pokročilých. Môžem vás pripraviť taktiež na obchodné stretnutie alebo na štátnu skúšku. So svojou úrovňou angličtiny si starosti robiť nemusíte.

Pri výučbe angličtiny ku každému pristupujem individuálne. Dajte mi vedieť, čo sa chcete naučiť a pripravím Vám kurz na mieru. Považujem to za najlepší spôsob, ako urobiť kvalitné hodiny pre svojich študentov.

Chceli by ste:
- sa zdokonaliť v obchodnej angličtine,
- zlepšíť si slovnú zásobu na rôzne témy (podľa vášho výberu)
- pripraviť sa na maturitu alebo odbornú skúšku
- sledovať anglické filmy bez titulkov
- sa naučiť používať anglickú gramatiku?

Kontaktujte ma a pripravím hodiny angličtiny podľa vášho želania osobne alebo cez skype.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Katarina R.

Katarina R.

Neoverená referencia

JUSTIN je rodeny American a nevie po slovensky, co je extremna vyhoda ak chces hovorit iba anglicky. S Justinom komunikujem individualne raz tyzdenne už pár rokov a za mna iba odporúčam :)

Jana E.

Jana E.

Neoverená referencia

Velka spokojnost, uz po niekolkych hodinach sa citim byt osmelena v anglickej konverzacii, aj napriek tomu, ze mam este velke medzery, Justin mi pomohol sa nastartovat a uz sa nebojim rozpravat. :) Hodina ubehne vzdy rychlo, ocenujem jeho uzasny priatelsky pristup a flexibilitu, kedze zakazdym si na mna najde cas a pride za mnou do prace. Ked skoncim moj kurz Bussines english, urcite si s radostou zaplatim dalsi...

Martina

Martina

Neoverená referencia

Justin je jeden uzasny lektor s individualnym pristupom k uceniu. Ani neviete ako a uz je koniec hodiny - co naozaj znaci, ze nemate cas a hlavne potrebu sa pozerat na hodinky. Je velmi priatelsky, trpezlivy a vtipny. Moje hodiny boli najma hravou formou, lebo ja sa tak najlepsie ucim. Neuverite co vsetko sa viete naucit hranim stolovej hry :) Po kurze mozem povedat, ze nemam starch hovorit po anglicky. Hovorim ovela plynulejsie a zlepsila sa mi aj slovna zasoba. Na Justinovi je fajn, ze Vas slovicka len neuci ale nuti Vas ich pochopit a vyuzivat v hovorovej konverzacii. Justinovi velmi dakujem a urcite ho odporucam dalej.

Jaroslav S.

Jaroslav S.

Neoverená referencia

K Justinovy som chodil 3x tyzdenne pocas dvoch rokov. Povodne som vedel komunikovat na pomerne obmedzenej urovni, avsak za tu dobu sa moja anglictina zlepsila natolko, ze som dostal pracovnu ponuku v zahranici. Justina vrelo odporucam.

Nina P.

Nina P.

Neoverená referencia

Už niekoľkokrát som absolvovala kurz anglického jazyka s rôznymi lektormi a s určitosťou môžem povedať, že s Justinom som bola spokojná najviac. Veľmi sa mi páčilo, že prvá demo hodina bola zdarma, počas ktorej som sa mohla rozhodnúť, či chcem ďalšie hodiny absolvovať a či mi spôsob jeho výučby vyhovuje. Justin veľmi rýchlo pochopil, čo od hodín očakávam a čo by som sa chcela naučiť. Hodiny boli vždy veľmi zaujímavé a inovatívne. Level mojej angličtiny sa výrazne zlepšil a co je asi najdolezitejsie, blok pri rozprávaní, ktorý som na začiatku mala, uplne zmizol. Bolo to hlavne vdaka tomu, ze Justin je naozaj velmi mily a prijemny clovek a povzbudzuje svojich studentov k tomu, aby sa nebali rozpravat. Určite odporúčam.