Zuzana K.

Zuzana K.

Odpovedá v priemere do 11 hodín.
11 hod

Zuzana K.

Doučím chémiu na prijímačky na medicínu na LF UPJŠ :)

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte :)

Som študentkou posledného ročníka stomatológie na LF v Košiciach. Venujem sa doučovaniu chémie na prijímačky na LF UPJŠ. S mojimi študentmi prechádzam otázku za otázkou, možnosť za možnosťou. Snažím sa témy vysvetliť jednoducho a zrozumiteľne.

Doučovanie prebieha cez skype, nakoľko tak môžem byť časovo flexibilnejsia. Pred hodinou zasielam študentom svoje poznámky k nasledujúcej téme, z kt. následne môže čerpať :)

Ak by si mal/a záujem o doučovanie, kľudne sa mi ozvi :)


Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Klaudia K.

Klaudia K.

Neoverená referencia

Perfektná príprava na LF, okamžitá odpoveď, precízne a zrozumiteľné vysvetľovanie. Ak sa v oblasti chémie potrebujete zdokonaliť, rozhodne odporúčam. Otázky prechádzame v postupnosti, pričom na hodine je vždy radosť byť. Nechýbajú totiž ani zaujímavosti z oblasti medicíny a milý prístup. 💛

Petra B.

Petra B.

Neoverená referencia

Zuzka je všetko čo potrebuješ pre prijatie na LF. Všetko vysvetľuje zrozumiteľne, prechádza otázku za otázkou a vždy sa opýta, či je všetko jasné. Ja som na prijímačky išla pripravená perfektne. Navyše je veľmi milá a príjemná osoba, na doučko som sa vždy tešila. Odporúčam každému :)

Svitlana S.

Svitlana S.

Neoverená referencia

Zuzku vrelo odporúčam každému, vedela vysvetliť aj ťažké učivo veľmi dostupné a jednoducho :) Prešli sme každú jednu otázku a nemala problém sa vrátiť k niečomu, čo mi nebolo jasne. Zuzka okrem toho, že má skvelo pripravila na prijímačky na medicínu, bola veľmi priateľská a milá💕 Veľmi som jej vďačná a určite sa s jej pomocou dostanete na lekársku fakultu:)

Daniela D.

Daniela D.

Neoverená referencia

Doučovanie so Zuzkou bolo skvelé, prešli sme každú otázku, vysvetlila mi aj teóriu a všetko doplnila o vlastné poznámky alebo zaujímavosti. Navyše jej vysvetľovanie je jednoduché, nikdy nemala problém sa k niektorej téme či otázke vrátiť aj viackrát a mala vždy trpezlivosť. Po každej téme mi dávala testy, takže som si učivo vedela precvičiť a po teste sme vždy prešli otázky, v ktorých som urobila chybu. Vrelo odporúčam. Danka

Laura S.

Laura S.

Neoverená referencia

Zuzka je ako úžasná osoba tak aj učiteľka. Chodila som k nej ani nie pol roka a dokázala ma na prijímačky pripraviť perfektne. :) Učivo vie vysvetliť jednoducho, rýchlo a efektívne. Čo je dôležité je veľmi trpezlivá a učivo mi bez problémov vysvetlila aj viackrát ak bolo treba. K tomu všetkému ti vie pomôcť aj vlastnými poznámkami takže vrelo odporúčam.:)