Veronika S.

Veronika S.

Odpovedá do 36 hodín, na 30% správ
30% 36 hod

Veronika S.

Zamilujte si španielčinu tak ako ja!

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

¡Hola todos!
¡Me llamo Veronika y me encanta el español!

Ak si začiatočník a porozumel si tejto vete, tak gratulujem! :) Ak nie, tak na našej prvej spoločnej hodine si ju môžeme spoločne preložiť a naučím ťa, ako môžeš takéto jednoduché vety tvoriť aj ty! Som tu totižto preto, aby som ťa naučila milovať španielčinu minimálne tak, ako ju milujem ja sama :).

Španielčine sa venujem už 10 rokov (počnúc bilingválnym gymnáziom v Banskej Bystrici až po Mgr. štúdium učiteľstva španielčiny a slovenčiny na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre). Počas svojho štúdia som získala aj certifikát DELE na úrovni C1, Título de Bachiller (udeľovaný Ministerstvom školstva v Španielsku) a odborné štátne jazykové skúšky v oblasti prírodných vied tiež na úrovni C1.

Okrem akademických znalostí viem prispieť do rozhovoru aj skúsenosťami a zážitkami z leta stráveného v srdci španielčiny - v Salamanke a zo študijných pobytov v Almérii 🇪🇦 a v Havane na Kube 🇨🇺.

Doučovanie španielčiny so mnou prebieha viacerými formami, dôležité je aby ti hodiny vyhovovali, bavili ťa a aby si si z nich odniesol/la maximum. Momentálne sa venujem výhradne ONLINE vyučovaniu (cez Skype/Microsoft Teams). Na prvom stretnutí, ktoré trvá max. 30 minút a je zadarmo, sa zoznámime, prejdeme si tvoje doterajšie vedomosti a skúsenosti so španielčinou (prípadne inými cudzími jazykmi) ak si ako ľudia sadneme, stanovíme si ciele a priority na ďalšie hodiny.

Následne, počas našich spoločných lekcií budeme využívať rôzne hry, aktivity a cvičenia, vďaka ktorým sa zlepšíš v španielčine. Veľký dôraz kladiem práve na ústny prejav a praktické frázy, ktoré sa zídu v bežnej komunikácii s rodenými hovoriacimi.

Všetko však závisí od teba:
⭐ Chceš sa naučiť španielčinu od základov?
⭐ Chceš sa zlepšiť v konverzácii, nech ti ide rozprávanie ako od ruky?
⭐ Chceš mať lepšie výsledky v škole?
⭐ Alebo chceš len oprášiť staré vedomosti?
⭐ ¿Quieres aprender el eslovaco para que puedas comunicarte con la gente en nuestro idioma tan bonito?

V tom prípade ma neváhaj kontaktovať a určite nájdeme spoločne spôsob, AKO sa zlepšiť v španielčine :)

¡Que tengas buen día! ✨

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min