Natália P.

Natália P.

Odpovedá do 15 hodín, na 60% správ
60% 15 hod
Prijíma študentov

Natália P.

Prijíma študentov

doučovanie jazykov bez stresu a s radosťou haha :)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahoj! Volám sa Natália Pavločová a som bývalou študentkou bilingválnej francúzskej sekcie na Gymnáziu Ľ.Štúra v Trenčíne a momentálne študujem odbor Politics, Sociology and East European Studies na univerzite UCL v Londýne.

Doučovaniu sa venujem už viac ako 4 roky a veľmi ma to baví!

Z angličtiny mám úroveň C1 (CAE Cambridge Advanced English - medzinárodný certifikát z angličitny), rovnako ako aj z francúžštiny (DALF - francúzska medzinárodná jazyková skúška) a zvládnutú maturitnú skúšku z anglického aj francúzskeho jazyka na jednotku. :)

Bola som na ročnom študijnom pobyte vo Francúzsku v mestečku Saint-Flour (Lycée La Presentation/Saint Vincent), veľmi sa mi tam páčilo a jazykovo ma to posunulo.

francúžština / angličtina
- od základov / pokročilý
- gramatika, práca s francúzskym textom a literatúrou
- konverzácia
- príprava na študijný pobyt, štúdium na univerzite vo Veľkej Británii alebo na jazykovú skúšku DELF/DALF/CAE

Mám skúsenosti s doučovaním menších detí, študentov, dospelých, začiatočníkov aj pokročilých.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Michaela Ž.

Michaela Ž.

Neoverená referencia

S Natáliou som absolvovala prípravu na skúšky DELF. S jej prístupom som bola nadmieru spokojná. Na hodiny chodila vždy pripravená a v dobrej nálade a aj mailová komunikácia prebiehala bez problémov. Je veľmi flexibilná a tvorivá - hodiny dokáže prispôsobiť individuálnym potrebám každého študenta. Z každej hodiny som si odniesla nové poznatky a rady, ktoré mi v konečnom dôsledku pomohli úspešne absolvovať skúšky a získať vytúžený diplom. Takže pokiaľ sa potrebujete naučiť francúzsky, alebo máte záujem o konverzácie či prípravu na skúšky, Natáliu vrelo odporúčam. ;)