Soňa S.

Soňa S.

Odpovedá do 9 hodín, na 10% správ
10% 9 hod

Soňa S.

Cena Od 20 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

WICHTIG! (-:

Ahojky..študujem na Ekonomickej Univerzite v Bratislave, predtým som chodila na bilingválnu OA do Trnavy. Počas Erasmu som študovala na Eberhard-Karls Universität v Nemecku, mám štátnu jazykovú skúšku C1 a Goethe Zertifikat na úrovni C1. Doučím na MIletičovej ulici v Bratislave vo vlastných priestoroch, kedykoľvek budeš potrebovať:-) Napisaj, zavolaj - naučíme sa to ;-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Lukas B.

Lukas B.

Neoverená referencia

Soňa ma doučuje Nemčinu už tretí mesiac, a za túto dobu vnímam posun v mojej schopnosti sa vyjadriť v tomto, pre mňa, ťažkom jazyku. Veľmi mi pomaha, že Soňa má nielen teoretické znalosti, ale aj prakticke skusenosti zo skutočnou Nemčinou. Vie sa prispôsobiť mojej úrovni a potrebám preto sú hodiny s ňou pre mňa využité na 100%. Odporúčam :).

Katarína A.

Katarína A.

Neoverená referencia

Sonička je jedna super skvelá lektorka, či po ľudskej alebo profesionálnej stránke - keďže nielen nemčinu skvelé ovláda, ale dokáže ju učiť druhých. Už po prvej hodine som si nielen hodiny s ňou, ale aj ju, veľmi obľúbila, vďaka jej prístupu k človeku. Dala mi dôvod zbožňovať nemčinu :) Na každú hodinu je skvelé pripravená, je veľmi empatická a chápavá, nerobí jej problém sa prispôsobiť v prípade časového nesúladu. Soničku odporúčam všetkými desiatimi. Je názorným príkladom toho, keď niekto robí to, čo ho baví. :)

Petr M.

Petr M.

Neoverená referencia

Vždy milá, ochotná tolerovat chyby, ale zároveň důsledně připravená je opravit. Asi nejdůležitější je, že se na takové konverzační hodiny těšíte, nebojíte se jich, pak jde učení mnohem mnohem snadněji.

Matej M.

Matej M.

Neoverená referencia

Ahojte Čo sa týka Soni posunula doučovanie na úplne iný level. Predtým som chodil na goethe institut prvý semester som zvládol sám neviem síce ako a v druhom som s tým sekol asi po troch hodinách lebo takým raketový tempom išli že až. Hľadal som teda doučovanie. Mal som dve hodiny s inými lektormi keďže som odišiel od nich bol som bezradný. Keďže tento super portál doucma poslal Soni požiadavku sám tak aj Soňa sa mi ozvala sama. Po predchádzajúcich skusenostiach aj s inštitútom aj s dvoma lektormi som to zavesil na klinec ale reku skúsim to. Dohodli sme hodinu povedal som jej predošlé skúsenosti začali sme. Priniesla si vlastné osnovy zistila ze neviem základné veci a to podotýkam že v goeteho som už mal a1 za sebou. Tak sme teda začali od samého začiatku. Neviem síce akou magickou silou to robí ale s nou to fakt šľape. Mávame vždy hodinu a pol cca dva krát do týždňa. Ale naučila ma zatiaľ viac ako pani na základnej škole za 4 roky. Pred ňou klobúk dole vážne. A ešte musím podotknúť že jej trpezlivosť je božia. A to na mňa jej treba hodne. Ďakujem jej

Petra S.

Petra S.

Neoverená referencia

Sonička je jedna skvelá učiteľka a to som sa snažila nemčinu učiť sama, na kurzoch, s doučovateľmi roky a až s ňou som k nej zmenila prístup, na každú hodinu sa teším, veľa sa naučíme a zároveň pri super atmosfére :-) Soňa je ako lektorka veľký profesionál - nie len, že ovláda nemčinu, ale ona ju vie UČIT DRUHÝCH, vždy tip top pripravená na hodinu, ktorá je veľmi dynamická, kreatívne vyskladaná, vie hneď identifikovať v čom má žiak problém a pristupuje k nemu veľmi individuálne. Keďže na začiatku hodiny hneď opakujeme gramatiku aj slovnú zásobu z minulej, nepripravovať sa aj doma by bol veľký prúser :-D Čiže motivuje aj k tomu, ako si k nemčine nájsť cestu, hravo, cez to, čo žiaka baví, sa jej venovať aj doma. Ďakujem Soničke, že roumiem nemeckým podcastom a začala som po x rokoch komunikovať a nehAnbím sa už rozrávať nahlas. Rozhodne ju odporúčam každému, kto sa chce v nečine posunúť.