Štefánia C.

Štefánia C.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod
Prijíma študentov

Štefánia C.

Prijíma študentov
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vo Francúzsku som strávila takmer dvadsať rokov a francúzština sa v podstate stala mojím druhým rodným jazykom. Je jedno či ste absolútni začiatočníci, mierne pokročilí alebo sa chcete zdokonaliť v konverzácii či pripraviť na maturitu. Francúzštinu vás môžem naučiť, doučiť, ale aj ju vybrúsiť či oprášiť.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Juraj J.

Juraj J.

Neoverená referencia

Pani doučovateľku môžem iba odporúčať. Hodiny sú bezproblémové s dôrazom na pochopenie a naučenie sa. Z každej hodiny si vždy odnesiem niečo nové a Pani doučovateľka sa zakaždým snaží výklad vysvetliť čo najlepšie ako vie. 10/10 určite odporúčam.

Ivana P.

Ivana P.

Neoverená referencia

Pani doučovateľka je veľmi príjemný a empatický človek. Je ako skutočná Francúzka a preto sú hodiny s ňou také efektívne. Jednoznačne odporúčam!

Deleted-a77949 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Odporúčam, je to úžasná, priateľská a milá učiteľka. Hodina je bez stresu, v príjemnej nálade a vždy po skončení sa už teším na tú ďalšiu...

Zuzana L.

Zuzana L.

Neoverená referencia

Pani Štefánia je veľmi milá, priateľská, ochotná a ústretová, vždy sa bez problémov dohodneme na termíne výučby. Môžem ju len odporučiť každému kto sa chce po francúzsky naozaj naučiť.