Ivana B.

Ivana B.

Odpovedá do 12 hodín, na 90% správ
90% 12 hod
Prijíma študentov

Ivana B.

Prijíma študentov
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam doučovanie nemeckého a anglického jazyka na úrovni začiatočník až pokročilý. Vysvetľujem gramatiku, ako aj konverzácie, pripravím na maturitu, pracovné pohovory, pobyt v zahraničí.

Súčasne ponúkam doučovanie slovenského jazyka, kde sa zameriavam na gramatiku aj literatúru.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Marta U.

Marta U.

Neoverená referencia

Pani Biačková je profesionálka v doučovaní. Okrem iného veľmi milá, sympatická osôbka, všetko krásne vysvetli. Veľmi rada som chodila na jej hodiny. Jedine čo ľutujem, že ma nenapadlo ju skôr kontaktovať. Odporučam všetkými desiatimi ;) a touto cestou ju pozdravujem :)

Jana J.

Jana J.

Neoverená referencia

Pani Biackova je vynikajuca doucovatelka - jej pristup je velmi profesionalny, prijemny a na hodiny s nou sa vzdy velmi tesim, pretoze su zaujimave a vzdy si osvojim mnozstvo novych slovicok, vyrazov a naucim sa novu gramatiku. Pani Biackova vsetko vysvetluje velmi zrozumitelne, kazdu novu gramatiku spolocne poriadne precvicime. Velmi sa mi paci, ze pani Biackova je velmi trpezliva a vzdy ma upozorni ked spravim chyby aby som sa mohla opravit. :) Hodiny s pani Biackovou mozem len odporucit!

Katarína O.

Katarína O.

Neoverená referencia

Pani Biačková je velmi profesionálna a skúsená doučovateľka. Naše hodiny nemčiny boli vždy presne nastavené na moje potreby a nedostatky v jazyku. Pani Biačková vedie hodiny intenzívne a individualne podla predstáv a medzier študenta,dokáže vysvetliť gramatiku jasne a zrozumiteľne a na hodiny je vždy dobre materiálovo pripravená. Aj vďaka nej sa mi podarilo úspešne zložiť skúšku na úrovni C1 v Nemecku. Vrelo odporúčam a ďakujem.

Tamara Č.

Tamara Č.

Neoverená referencia

P. Biačková ma učila 4 roky anglický jazyk na gymnáziu, kde je žiakmi považovaná za najlepšiu učiteľku jazykov. Aj preto bola mojou jasnou voľbou pri výbere doučovateľa cez Skype. Po roku doučovania angličtiny spolu už máme aj nemčinu a som si 100% istá, že som si nikoho lepšieho vybrať nemohla. Ak hľadáte vhodného doučovateľa, p. Biačková bude určite aj pre vás tou najlepšou voľbou! :)

Simona Č.

Simona Č.

Neoverená referencia

P. Biačkovú ako doučovateľku anglického, nemeckého či slovenského jazyka môžem každému iba odporučiť. Vysvetľuje jasne a zrozumiteľne a vychytá všetky študentove nedostatky. Hodiny sú na profesionálnej úrovni :)